13-01-2007

De eerste in het nieuwe jaar, een mooi paadje, een rij, onderweg, een molen en een paar carpools.

 

traditional2872. LW Carpool1 by Track_leader
SmileCarpool hier, carpool daar, ja je vind ze ook veel dit jaar. Tenminste dat hoop ik. En terecht. Het graaien van een micro in de buurt van een snelweg is een welkome onderbreking van het saaie voortsukkelen richting huis of richting elders. Volgens mij bevordert het bovendien de verkeersveiligheid. Het houd je scherp en dat is belangrijk. Ter plekke nog een weinig ritmische gymnastiek om een micro te bemachtigen en je kunt er weer een tijdje tegen.
Dus veel dank voor de cache.


traditional2871. LW Carpool2 by Track_leader
SmileEigenlijk ben ik geen nighthunter, maar vandaag moest het even. Gewoon vanwege het feit, dat het donker was toen ik langs de A2 bij Vianen reed. Tijdens het loggen op het winderige koude donkere viaduct besefte ik ook waarom ik in principe een mooi-weer-cacher ben. Bibberend doch krachtdadig mijn log gezet en snel teruggerend naar de warme auto.
BVDLC


2870traditional2870. H&R Waardenburg by Team Firefox
SmileVanwege het “late” uur van tussen 5 en 6 heb ik ten gevolge van de duisternis helaas niet kunnen genieten van de op een hoge gemetselde zeskantige voet met pilasters staande, de kap met riet gedekte, 23,50 m vluchtende, Oudhollands wiekengevormde, met 22 rollende kruihaspels Engels kruiwerk aangebrachte, Vlaamse gevangen haakstaande, met vangstok aangebrachte, met behulp van luchtkussens en stalen stempels anderhalf meter verhoogde prachtige molen. Dat moet dus een andere keer bij daglicht.
Wel genoten van de cache natuurlijk. Dank daarvoor.


traditional2869. Onderweg-1 by GPS Koeriers
SmileNa de desillusie bij Onderweg-2 was ik benieuwd naar de verstopwijze bij nummertje 1. Die bleek nogal simpel. Maar ik had tenminste weer een cache in handen. En dan wordt de hele wereld roze. Dus volop genoten van een mooie ronde lantaarnpaal, een mooi hekwerk waarlangs de auto stond geparkeerd, de heerlijk harde koude wind en vervolgens de lekker warme auto. Ja, het is heerlijk onderweg te zijn. Dank daarvoor.


mystery2868. Op Een Rij by DubbelD
SmileMet eigen ogen kunnen constateren dat er inderdaad sprake was van een flinke rij. Zo op het oog klopte de hint wel, maar ik heb het niet exact gecontroleerd. Mooi verstopplekje trouwens, al is de cache vanuit een bepaalde hoek flink zichtbaar. Zal wel niet zo erg zijn, hoop ik. Bedankt voor de leuke puzzel en de cache.


2867traditional2867. Stilte in Montfoort? by Dr. Faustus
SmileErg mooi paadje daar bij Montfoort en inderdaad helemaal stil. Zo zien we het graag. Op weg naar het oosten des lands was dit een zeer welkome afwisseling van de rit. Samen met nog enkele andere caches in de buurt mij flink vermaakt. Dank daarvoor. Ik weet niet of het pad nog een eind doorloopt, maar ik houd mij aanbevolen voor een langere wandeling daarover met natuurlijk opnieuw een leuk geplaatste cache. Maar dan in de zomer met fluitende vogeltjes, lover aan de bomen en zo.


traditional2866. Hit 'n Run Linschoten by Team Femlep
SmileZo, de kop is eraf. Ofwel, mijn eerste cache in het nieuwe jaar. En het smaakt naar meer. Was niet lastig te vinden, dus goed voor het moreel. Nog een mooi weggetje ook en op het zaterdagochtenduur niet druk. Dank daarvoor.