03-11-2006

Mijn 1000e cache in 2006 was een mooie wandeling om een meertje bij Oegstgeest. Daarvoor flink op zoek geweest naar vlinders.

 

2795multi2795. flessenpost by wapsjes
SmileDankzij vele vele cache-leggers en de wapsjes in het bijzonder is dit mijn 1000e gevonden cache dit jaar. Ik heb er vele kilometers voor moeten autorijden, vele kilometers gewandeld en gefietst, veel moeten zoeken, zo nu en dan een hulplijntje gebruikt, heel wat caches samen met anderen gevonden, veel gezien, veel foto’s gemaakt, veel praatjes gemaakt onderweg, meestal mooi weer gehad en er een heel goed gevoel aan overgehouden. De flessenpost was dus de kroon op het werk. Heerlijk wandelingetje langs de Klinkenbergerplas die tussen Oegstgeest en Warmond ligt. Voor de zekerheid een paraplu mee, want bij de vorige cache was ik behoorlijk natgeregend en dat zou me geen tweede keer overkomen. Precies bij de cache begon de regen, zodat ik onder mijn paraplu heb moeten loggen. Daarbij heb je eigenlijk 3 handen nodig, maar ik moest het met 2 doen en het is gelukt. Slechts één druppel vond het nodig mijn geschrift te bevlekken.  Wapsjes bedankt voor de originele cache.
In: TB


2794multi2794. VLINDERS by naaktslakkies
SmileOp vrijdag vlinders vinden bij Leidschendam, dat heeft wel wat. Het bleek, dat ik weinig wist van deze fladderwezens. Onderweg daarom menig blauwtje gelopen, vooral bij wp8, want ondanks een half uur verwoed zoeken, geen vlinder gevonden. Kloppen de coords wel? Of is de vlinder gevlogen? Kan aan mij liggen natuurlijk, maar ook Silkwood logt dat ie hier mistastte.  Wat eigenlijk nog erger was, dat het bij wp8 begon te regenen en niet meer ophield. Het zoeken naar het glazen potje liep daarom eerst op niks uit. Toen maar naar mijn auto gelopen en geprobeerd een beetje op te drogen onderwijl een meegebracht boterhammetje nuttigend. Dat gaf nieuwe energie en toen vond ik het potje vrij snel temeer ook daar het intussen weer droog was. Voor de cache ontbrak echter één aanwijzing, dus met het betere gokwerk toch een coördinaat uitgepuzzeld en warempel het klopte. Daar lag de fraai verborgen cache. Dank daarvoor.
In: coin
PS onverwacht nog zilver.