30-10-2006

Scharrelen door Naaldwijk, gelukkig niet de boom in een een prachtig helder uitzicht.

 

2790mystery2790. Plain sight by pyne
SmilePuzzel pas gekraakt na de hint. Mooi weer vandaag, dus alle kans op een helder zicht. En inderdaad kon ik heel ver zien. Wel even straf tegen de harde wind in moeten fietsen. De terugweg was dus heerlijk met het windje mee. Het parcours was mij bekend. In een recent verleden heb ik hier meermalen een deel van mijn marathontraining afgelegd. Toen nooit kunnen bevroeden dat ik om heel andere redenen zou terugkeren, namelijk het vinden van een doosje. Dat lag precies waar ik het verwachtte. Dank daarvoor.


mystery2789. Lowie van L. by Quaerens
SmileDeze was gelukkig beter te bereiken (met kippenei) dan die andere Lowie, waarvan mij overigens niet duidelijk is, wie daar mee wordt bedoeld. En inderdaad was het pad openbaar toegankelijk (nk en lange ij). Doordat ik mijn auto niet vlakbij parkeerde, vond ik zonder moeite, maar wel per ongeluk de juiste ingang. Leuk rustig wandelingetje en ja hoor, het was weer zover. Maar zoals gezegd, prima te doen. Bij dat Q rekening houdt met de oudere medemens. Dank Q.
Overigens lukte mij de oplossing van de puzzel niet, zonder een subtiele tip van Loze Jorry. Dus ook dank LJ.


2788multi2788. naeltwick by wilconl
SmileTerug bij de auto had ik 3,7 km op mijn teller, dus ruim meer dan de 2 km die de cache-legger verwachtte. Maar die kent mij natuurlijk niet. Als ik iets doe, doe ik het goed. Te goed eigenlijk. Ik probeerde alles uit, omdat mij soms niet duidelijk was welke ik moest kiezen. Ook kwam het wel eens voor dat ik niet helemaal goed oplette. Er is ook zoveel te zien in de schone plaats Naaldwijk! In ieder geval ook meer dan mijn schoonzoon weet. Die woont in deze plaats en gisteravond hebben we dus wat voorwerk verricht. De meeste foto’s kon ie overigens wel thuisbrengen. Het pakken en terugleggen van de cache was een groot probleem. Werklieden hadden hun auto’s knap lastig geparkeerd. Gelukkig kon ik mijn soepele slanke lijf op enkele onbewaakte momenten tussen de vehikels doorwringen. De mooie kleine coin heb ik meegenomen. Leuk voor mijn reeds groeiende verzameling.
Dank voor de mooie cache en excuses aan de mevrouw wonend aan het eind van een doodlopend straatje, dat ik er zo verdacht rondscharrelde.