11-10-2006

Veel kruizen hier in Limburg, maar ook andere interessante objecten.

 

traditional2714. Aan het kruis genageld - 10 by Mestreechteneer
SmileDe laatste op mijn kruistocht. Eentje dus niet gevonden. Ik denk overigens dat er nog wel 100 van dit soort series kunnen worden gewrocht. Het stikt hier werkelijk van de kruizen. Je ziet ze overal. Zo zou je dus heel Zuid-Limburg blauw kunnen kleuren. Doe maar liever niet. Er zijn legio andere mogelijkheden voor series in dit mooie landschap.
BVDLC

traditional2713. Aan het kruis genageld - 2 by Mestreechteneer
SmileToch wel de mooiste natuurlijke locatie voor een kruis in deze serie, vind ik. Ik heb een bewonderend rondje er omheen gelopen. Alleen de tekst bij het kruis heb ik niet begrepen: “In de sjieem van ’t kruus ging nog geine verlaore!” De Limburgers kennende, zal het wel weer met flink veel bier te maken hebben.
BVDLC

traditional2712. TRAVEL BUG AIRPORT by Nachtwacht
SmileEen airport is tegenwoordig geen echt airport als er geen cache bij ligt. Dit vliegveld bij Maastricht is dus echt. Ik heb besloten geen TB te ruilen, want de 5 TB’s die ik bij me had, kwamen gisteren uit een ander airport TB-hotel. Ik ga ze in het westen des lands weer uitzetten.
BVDLC

virtual2711. Vestingswerken Maastricht #1 by judz
SmileHier heb ik 50 cent besteed aan de parkeerautomaat. Was net voldoende. Nog een praatje gemaakt met een van de mannen die de muur restaureert. Volgens hem gaat het mooi worden. Hij was net bezig de boel af te sluiten. Ik kon gelukkig nog een blik werpen op het info-bord, zodat ik beschik over de benodigde gegevens om te kunnen loggen. Getallen worden gemaild.

mystery2710. Aan het kruis Einde by Mestreechteneer
SmileMet onvolledige gegevens een poging gedaan deze te graaien, omdat ik toch in de buurt was. Het lukte warempel ook nog. En dat gaf een goed gevoel. Dank voor de bijzondere serie. Al had ik JC superstar hier eigenlijk in hoogste eigen persoon verwacht. Maar ja, je kunt niet alles hebben, dat begrijp ik ook wel.
Overigens waren vrijwel alle logrolletjes bij de kruizen vol tot overvol. Dat heb je met zo’n populaire serie. Ik stel dus voor, de hele boel een dezer dagen te verversen, beste cache-legger!

traditional2709. Vestingswerken Maastricht #3 by judz
SmileEigenlijk op weg naar een andere cache leidde TomTom mij door Maastricht. En ik zag op het kaartje een cache opdoemen. Dat bleek deze te zijn. 30 cent in de parkeerautomaat was voldoende om hem te graaien. Dank daarvoor.

traditional2708. Aan het kruis genageld - 8 by Mestreechteneer
SmileIk was nogal verrast door de uitkomst van de berekening alhier. Ik heb zelfs de reeds opgeborgen cache weer gepakt om te kijken of ik het goed begrepen had. Ja dus. Het plekje dat ik had geprikt voor de eindcache, klopte dus niet. Naar later bleek, was het nu wel goed. Altijd weer verrassend, dat geocachen. Dank daarvoor.

traditional2707. Waufsberg Cache by DJ Disaster, EWA RvR & Wolfsbergteam
SmileApart stukje natuur daar achter het prikkeldraad. Het leek eerst of ik er niet in mocht. Nader onderzoek leerde dat er een opening was naast het hek. Leuk wandelingetje en mooie cache. Dank daarvoor.

traditional2706. Treinspotting 2 : Tunnel van Veurs by hh1
SmileZo hoor je de trein, zo is ie weg. De tunnel in. Leuke wandeling naar de cache. Wel behoorlijk bergop. Dat zijn we in West-Nederland niet gewend. Hijgend gelogd. En toen weer naar beneden gestuiterd. Dank voor de cache.

traditional2705. Aan het kruis genageld - 7 by Mestreechteneer
SmileVeel wandelaars alhier. En ze maakten graag gebruik van het bankje. Ik kon net even snel graaien in de korte tijd dat er niemand was. Dat was mogelijk, want het was erg duidelijk waar de cache lag. Dank daarvoor.

traditional2704. Aan het kruis genageld - 6 by Mestreechteneer
SmileAha, een ballenbak, maar dan met stenen. Lekker graaien dus. Was niet makkelijk. Toen maar de ultieme oplossing: alle stenen eruit. En ja hoor, daar lag ie die mooie bal van goud. Loggen en het hele zootje der weer in. Kan de volgende weer lekker grabbelen.
BVDLC

traditional2703. Vijlen View by "A"-Team adopt by pielewiele 22
SmileInderdaad een mooi uitzicht hier. Nadat ik vergeefs een tijd naar de cache had gezocht, heb ik het anders aangepakt. Gewoon opnieuw begonnen met zoeken. En in no time had ik die kleine rakker gespot. Dank daarvoor.
PS loglijst vol en aan de achterkant kun je niet schrijven. Heb er dus een stukje papier met mijn naam in moeten stoppen.

traditional2702. Pöthuuske by Orange Lion
SmileEen vrij behoorlijke put, mag ik wel zeggen. En dan nog een kasteel van een huisje er bovenop. Dat mag van mij een Pöthuuske heten. De cache lag waar ik hem ook verstopt zou hebben. Goed graaibaar, vind ik. Dank daarvoor.

traditional2701. Aan het kruis genageld - 4 by Mestreechteneer
SmileWel een heel mooi plekje zo met die alleenstaande boom. Netjes erheen gewandeld, want met de auto mocht niet. En terecht. Parkeerterreintje was overigens vol, dus elders een plekje gezocht.
BVDLC

traditional2700. Aan het kruis genageld  by Mestreechteneer
SmileDus hier is het allemaal begonnen met die kruizen. Een cache neergelegd en later gedacht, dat er nog wel een paar bij zouden kunnen. Zo groeit en ontstaat een serie. Leuk. En bedankt.

2699traditional2699. Aan het kruis genageld - 9 by Mestreechteneer
SmileDe meeste loglijsten in deze serie zijn vol, maar van deze cache is ie echt vol inclusief de achterkant en er worden al extra stukjes papier gebruikt. Overigens heb ik hier voor de eindcache een telfout gemaakt, maar gelukkig kon ik die op logische gronden aanpassen.
BVDLC

multi2698. Pythagoras by Orange Lion
Smile20 cent in de parkeerautomaat in het centrum van Gulpen bleken ruim voldoende om de cache te graaien. Originele aanpak en daar houd ik wel van. Pythagoras waardig, zou ik zeggen. Dank daarvoor.


traditional2697. DikkeBuik by Orange Lion
SmileOm even uit te buiken, lekker doorgestapt naar de Dikke Buik terwijl het nog wat heiig was van de koude nacht. Drie Limburgers stonden op het kruispunt intensief in hun eigen taaltje te babbelen en toen ik terugkeerde was er niets veranderd. Misschien begrepen ze elkaar niet? De cache lag ongeveer waar ik hem verwachtte, dat was dus mooi meegenomen. Toch maar teruggeplaatst.
BVDLC