26-09-2006

Allemaal opgeloste puzzelcaches die maar eens moesten worden geëffectueerd.

 

2656mystery2656. Leonardo da Vinci by de 4 windstreken
SmileDe duizendpoot Leonardo da Vinci heeft al heel veel mensen geïnspireerd en nu dus ook de geocachers. Als ik het goed begrijp was Leonardo eigenlijk ook al een soort van geocacher met zijn “nachtcaches” op het kerkhof en hij presteerde het zonder GPSr! Gelukkig heeft de cache-legger mij niet verrast door één van die studieobjecten van Leonardo in de cache te stoppen.
Heerlijk even gewandeld. De aanwijzingen onderweg waren goed te vinden en duidelijk. De cache lag er goed bij. Dank daarvoor.
In: TB


2655mystery2655. Archimedes by de 4 windstreken
SmileOmdat ik vrij snel na het uitkomen van de cache al flink had zitten rekenen, beschikte ik over de cache-coords en ben dus rechtstreeks naar de cache gewandeld. De omgeving kwam mij bekend voor. Ik was daar namelijk al 2x eerder (voor dezelfde cache…), maar dat is geen straf, want het is een mooi rustig gebiedje en daar houd ik wel van. In het logboekje zag ik dat Pieter Walker net voor mij er ook was.
Dank voor de mooie cache.
In: TB


traditional2654. Carcache Shopping Mall by Fixx
SmileWaarschijnlijk omdat ik niet zo’n fervente mall-bezoeker ben, had ik nogal wat moeite het juiste punt te bereiken. Mijn auto stond ook een eindje ergens anders geparkeerd. Geen drive in dus voor mij. Maar gelukkig werden mijn omzwervingen wel beloond met een gewaagde cache. Dank daarvoor.


2652mystery2653. Op een klein stationnetje by Naaktslakkies
SmileHet viel nog niet mee om dat rijdende treintje bij te houden om zijn nummers te noteren. Toen ik ze eindelijk had werd het pas echt moeilijk. Daarom de puzzel maar een poosje terzijde gelegd, maar vandaag begon het weer te kriebelen. Flink aan het googelen geslagen en ineens was het raak en wist ik wat ik moest doen. Daarna was het niet lastig meer en trof ik de cache aan een toepasselijke plek. Dank voor deze originele cache.


mystery2652. Jerommeke by Kiddooz
SmileVandaag wilde ik wat cachen in de buurt en dit was één van de nog weg te werken stipjes, waarvan ik het idee heb dat ie door mij weg te werken is. Toch niet. Al meermalen nadat ik de 7 titels had gevonden was ik aan de slag gegaan met serienummers, maar het kwam steeds op niks uit. Ook vandaag was het niet beter. In arren moede toen maar een hulplijntje uitgegooid naar Loze Jorry, een man die alles op een rijtje heeft, dus ook serienummers. Via wat subtiele aanwijzingen zag ik het licht en kon op stap voor het betere graaiwerk. En dat is goed gelukt. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: coin