14-09-2006

En weer een permutatie alvorens mij met wielrennen bezig te houden en af te sluiten bij het groene hart.

 

2572mystery2572. Onder het Groene Hart by Bu en Pu
SmileOp 25 juli 2003 stond ik hier ook bij het voorlichtingscentrum van de Hoge Snelheid Lijn nabij Leiden. Samen met 8BG vonden we de canister nadat we een paar weken eerder vergeefs hadden gezocht. Vandaag kon ik constateren dat Bu en Pu de canister hebben vervangen door een luxe uitvoering. Dank daarvoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

2571

multi2571. Joop! by Team Kluskabouter
SmileZoals waarschijnlijk iedere sportliefhebber heb ik in de loop der jaren het wel en wee van Joop Zoetemelk gevolgd. Het was meestal wel en heel zelden wee. Man, wat kon die kerel fietsen! Vooral de keer dat ie wereldkampioen werd staat nog helder in mijn geheugen. Hij fietste gewoon weg uit de kopgroep en niemand kon hem bijhouden. Zelf was ie daar ook tamelijk verbaasd over. Hij relativeerde het met de opmerking: “Ja als je geen goeie benen hebt, zit je er natuurlijk niet bij.” Heb mij dus vandaag een beetje de jonge Joop gevoeld die daar bij Rijpwetering vast hetzelfde circuit als ik meermalen moet hebben afgelegd. Maar dan fluitend met twee vingers in de neus, zoals wielrenners zeggen. Ik moest steeds afstappen om cijfertjes te vinden. Meestal wel op interessante plekjes trouwens. Een leuke cache dus afgezien van enkele slordigheidjes als daar zijn voorloopnullen en een sticker. Maar dat lost zich vanzelf op tijdens de tocht. Dankzij de hint liep ik vrij snel recht op de cache af en dat is altijd fijn. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: TB


mystery2570. Permutatie 4: twee by puffin-team
SmileTot mijn eigen verbazing loste ik de puzzel in een handomdraai op en kon dus richting Voorhout om te graaien. En dat heb ik vanmiddag gedaan. Een fraaie cache-locatie lag op mij te wachten. Zo zie ik het graag. Mijn complimenten en dank.