09-09-2006

Met Biertje langs Rijswijk, Oegstgeest, Sassenheim en Leiden. Zoals gewoonlijk dikke pret.

 

2517traditional2517. Hide and Seek by Martijn & Jacco
SmileNadat Biertje en ik Leiden waren ontvloden, stelde Biertje voor in de duinen van Wassenaar nog even verstoppertje te spelen, maar dan op zijn Engels, dus hide and seek. Dat leek me wel wat. Heb dus tegen een boom tot 110 staan tellen terwijl Biertje maakte dat ie wegkwam. Echter na zijn uitvoerig kroegbezoek gisteravond was het een eitje voor mij de man via een luchtspoor te volgen. En je snapt al waar ik hem aantrof. Precies! Boven op de cache! Twee vliegen in één klap. Die is ie niet meer te boven gekomen en ik heb hem daarna snel in Leidschendam thuis afgeleverd. Maar gezellig was het wel natuurlijk. Dank daarvoor. En voor de cache.


traditional2516. Op weg naar school by Sloppie
SmileNiet alleen Biertje en ik gingen naar school. Op de heenweg kwamen we een deel van het Puffin-team tegen en op de terugweg de Kalkendotters. Als fanatieke leerlingen hebben wij tussendoor geprobeerd om allerlei alternatieve wegen naar school te vinden. De conclusie kan kort zijn: die zijn er niet! Maar we hebben wel lekker gewandeld in het najaarszonnetje daar in Leiden. Het zogenaamde boxtrekken heb ik aan Biertje overgelaten, want die is daar heel goed in. Dank voor deze mooie cache.

2516a2516b


2515traditional2515. Have a break 1 by Frankies
Smile“Have a break” jubelde Biertje en voegde de daad bij het woord. Hij sprong uit de auto, gooide zijn rugzak op de cache en ging als een bezetene staan zoeken. En vond natuurlijk niets. Intussen heb ik rustig getankt, praatje gemaakt met de man achter de kassa, een leuk wandelingetje gemaakt op het parkeerterrein om even de benen te strekken daarbij lekker een stevige Magnum naar binnen werkend, het olie- en waterpeil van de Baleno gecontroleerd, de auto nog wat gestofzogen, matjes uitgeklopt, je kent het wel en toen gaan kijken hoe ver Biertje was gevorderd met zijn zoektocht. Hij bleek nog maar een klein beetje hulp nodig te hebben en samen hebben we de micro uit de grond kunnen trekken. Dank daarvoor.

 

 

 

2514mystery2514. Hulplijntje by Kiddooz
SmileVan mijn hulplijntjes houd ik statistieken bij op mijn site en natuurlijk had ik bij deze cache hulp nodig. Dat vond de cache-legster al bij voorbaat. Dus mijn meest geraadpleegde hulp gebeld (kijk in stats als je wilt weten wie; ik geef geen hint), maar die had nog niet naar deze cache gekeken. Toen een andere lokale held gebeld en die had eveneens niet gekeken en was bovendien gisteren nogal doorgezakt. Had ik dus ook niks aan. Bij het neerleggen van de telefoon bleek hulp nummer 1 mij terug te hebben gebeld en je raadt het al: hij had de puzzel opgelost zonder hulplijntje. Hij wel. Heel knap en dank. En was zo vriendelijk mij een subtiele hint te geven. Dat gaf mij vreugde, bracht de oplossing en meteen de doorzakker weer gebeld of ie meeging. Ja dus. Alzo samen met Biertje deze leuke cache gelopen. Alle gevaarlijke ondernemingen onderweg nam ie voor zijn rekening. Dat kun je rustig aan hem overlaten. Ook de cache werd door hem gevonden. Kortom aan hulp heeft het mij bij deze cache niet ontbroken. Dank daarvoor en voor de cache zelf natuurlijk.