22-08-2006

Een leuke serie DRECHTen, daarna door naar Tilburg en omgeving. Aldaar gepamperd, allerlei technieken uitgeprobeerd, kortdurend devoot geweest en terug naar een DRECHT.

 

2491multi2491. OV-reisje dorDRECHT by nevS
SmileDik drie uren! Totale tijd voor het loggen van alle caches in deze OV-serie in Dordrecht en omgeving. Enig idee hoelang je daar met het openbaar vervoer over doet? Benieuwd of iemand dat gaat uitproberen. In die dik drie uren zit trouwens ook de tijd die ik doorbracht in een leuk wijkje om deze cache te zoeken. Maar daar lag ie niet. Het aantal sporen dat ik heb geteld op het hoofdstation leidde mij ernaartoe. De cache-legger telt blijkbaar anders dan ik. Het begon al flink te schemeren toen ik eindelijk mijn doel bereikte. Dankzij de hint makkelijk te vinden. Bovendien een parkeerplekje vlak ervoor. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: TB

 


2490multi2490. Devoot Berkel-Enschot en Heukelom e.o. by Peerke
SmileAls er iemand devoot is, dan ben ik dat wel! Ik doe niet anders. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Altijd onderweg. Het is altijd in mijn gedachten. Kortom, ik ben geocachen. Dus wel eens interessant te zien hoe het met andere devotieƫn is. Wel, hier in Berkel-Enschot en wijde omgeving kunnen ze der wat van. Op elke hoek vind je wel wat. En daar ben ik tussendoor gelaveerd op de wieken van mijn automobiel. Met Peerke als mijn gids. Goed, ik begreep hem niet altijd. Sommige zinswendingen kwamen bij mij niet echt over. Met zijn interpretatie van de open/gesloten/gevouwen handen was ik het niet eens. Maar mijn devotie zorgde waarschijnlijk toch dat de communicatie voldoende was om de fraai verborgen cache op een eveneens fraaie en toepasselijke locatie te traceren. Dank daarvoor.
In: TB
Uit: TB


multi2489. moleneind by purk
SmileVolgens de beschrijving moest ik bij deze cache meerdere technieken toepassen. Dat heb ik gedaan. De belangrijkste was de GSM-techniek. Ook de niet-goed-lezen-techniek heb ik toegepast, evenals de verkeerde-kant-oprijden-techniek. Ook de als-een-gek-heen-en-weer-door-de-modder-lopen-techniek. En last but not least: de niet-goed-zoeken-techniek. Het mag duidelijk zijn, dat de GSM-techniek mij het beste beviel. Mijn hulplijntjes naar Purk waren zeer succesvol. Ik weet nu waar ie gek op is bijv. Overigens raad ik Purk wel aan enig onderhoud te plegen aan wp5. Vooral de oost-coƶrdinaat roept vragen op. Al met al wel een paar uurtjes zoet geweest met deze cache. Dank daarvoor.


2488mystery2488. Noortje by Biekies
SmilePampers! Nutrilon! Het moet niet gekker worden! Wat is er mis met de good old uitwasbare luier? Om over de good old borst nog maar te zwijgen. Dat doe ik dus niet. GEEF MIJ MAAR DE BORST! Nou ja, bij wijze van spreken dan. Je snapt me wel. Het is dus helemaal niet gek, dat ik in de beschrijving lees dat het geboortegewicht van Noortje sinds 4 mei 2006 geen grammetje is veranderd. Ik denk dat ik binnenkort maar eens een baby-controle ga uitvoeren. Is weer eens wat anders dan een cache-controle. Kan ik meteen zien of papa Biekies wel goed zijn best doet. Door al deze nieuwlichterij was ik gedwongen in de supermarkt de baby-afdeling te bezoeken om een prangende vraag te beantwoorden. Daarna kon ik op weg naar het Brabantse land, waar ondanks alles het leven goed is. In de buurt van Loon op Zand trof ik de fraai gekleurde cache aan op een eveneens fraaie locatie. Dank daarvoor.


traditional2487. OV-reisje slieDRECHT by nevS
SmileEn zo kwam ik in slieDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Wandelen over het perron,
Zover als ik kon.
Dat was mijn goed recht.


2486traditional2486. OV-reisje papenDRECHT by nevS
SmileEn zo kwam ik in papenDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Vlakbij de pont
Was waar ik hem vond.
En netjes terug heb gelegd.


traditional2485. OV-reisje dorDRECHT stadspolders by nevS
SmileEn zo kwam ik in stadpolders van dorDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Een bloembak zowaar
En gemakkelijk grijpbaar.
Dus geen probleem met het Wetboek van Strafrecht.


traditional2484. OV-reisje dorDRECHT sterrenburg by nevS
SmileEn zo kwam ik in sterrenburg van dorDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Een volle trein reed voorbij
Langs mijn liefhebberij.
En niemand heeft iets gezegd.


2482traditional2483. OV-reisje zwijnDRECHT by nevS
SmileEn zo kwam ik in zwijnDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Mensen af en aan,
Die naar hun werk toe gaan.
Niemand let op mij zogezegd.


traditional2482. OV-reisje barenDRECHT by nevS
SmileEn zo kwam ik in barenDRECHT terecht.
Het weer was goed en de cache niet slecht.
Hekken alom.
Weg met TomTom.
Ik bracht er zelf meer van terecht.