16-08-2006

Een ruimtevaarder in Katwijk met een leuk uitzicht en een duinwandeling waar ik de enige was die geen bramen zocht.

 

traditional2470. tot hier en niet verder by Sandraak+Beamer
SmileDrie jaar geleden liep ik hier ook. Toen gestart vanuit De Pan. Nu ben ik begonnen in Katwijk. De volgende keer zal ik starten aan de Wassenaarse Slag. Onderweg was het grappig te zien, dat er allemaal mensen met caches liepen te sjouwen. Van die witte plastic emmers. Ze waren die aan het vullen met van die kleine bramen die laag bij de grond groeien in dit duinlandschap. Blijkbaar zijn ze nu rijp en moet je erbij zijn. Ik heb heen een andere route gevolgd dan terug, zodat ik enigszins een ‘rondje’ heb gelopen. Lekker zonnetje op mijn bolletje. Heerlijk. Dank daarvoor.

mystery2469. Uitzicht op zee by De Goonies
SmileMijn belangrijkste wapenfeit was net voor de start op het parkeerterrein. Ik werd aangesproken door een stel Belgen en wist hun op grond van hun accent te vertellen dat ze naar mijn idee uit de buurt van Oudenaarde afkomstig waren. Zeer verbaasde blikken, want het klopte! Na deze boost kon de tocht niet meer stuk en vond ik de cache precies op de berekende plek. En inderdaad kun je er de zee zien. Dank daarvoor.

2468traditional2468. ESA ESTEC by Havrix feat. Jojogirl
SmileMet astronomie als tweede hobby was dit een zeer interessante plek om een cache te gaan zoeken. Het was er vergeven van de dreuzels, maar daar had ik wat op gevonden. Om niet op te vallen in dit ruimtevaart gebied had ik mijn oude ruimtepak uit de la getrokken. Mensen zien toch niet dat het al wat verouderd is. Wubbo had het destijds niet meer nodig en ik heb het voor een zacht prijsje van hem overgenomen. Me ter plekke omgekleed en zogenaamd een ruimtewandeling gemaakt. Gewapend met allerlei high tech apparaten heb ik de cache van zijn plek weten te rukken en later na het loggen met dezelfde precisie teruggeplaatst. Applaus vanaf het terras was mijn deel. En terecht. Het was knap warm in dat pak, want de koeling werkte niet meer. Kan ook zijn dat ik het pak verkeerd om aan had natuurlijk. Zo zie je maar, met wat creativiteit hoef je helemaal niet op te vallen.
BVDMC