13-08-2006

Naar Duitsland en terug bij Winterswijk het land weer in. Daar flink lopen geocachen en langs het voetbalveld in Doetinchem weer naar huis.

 

2451traditional2452. Superboeren by jbarretje
SmileHoewel het zonnetje mooi scheen, was het stil op de Vijverberg. Was het verbeelding, of hing er een ietwat trieste sfeer? Net alsof de Superboeren nog moesten bijkomen van een pak slaag. Van die jongens uit Deventer. Ook gingen mijn gedachten terug in de tijd. Jaren 70 of zo. Wie herinnert zich niet die glorieuze ruststand van 4-0 tegen Feijenoord? Zeven maal raden wat de eindstand was… En je mag alleen raden voor Feijenoord. Net als voor de geocacher, kan ook het leven van de voetballer hard zijn. En Graafschap is wel goed, maar het is geen Heerenveen natuurlijk.
BVDLC


traditional2451. Veen en weer by De Flowerpowers & Mzungus in the mud
SmileHeel mooie en orrriginele cache, grrr. Wel fijn om eerst een aanwijzing te krrrijgen, grrrom. Heerlijke wandeling, knarrrs, zo tussen de koeien en hun vlaaien doorrr, grrr. Prrrachtig uitgevoerrrde cache-behuizing, grrrom. Gelukkig maarrr, dat ik veel gevoel voorrr humorrr heb, grrr. Toch had ik het kunnen verrrmoeden, grrrom. Een hele kluit koeien lag te wachten bij de cache-locatie en toen ze mij zagen komen, begonnen ze en masse te grrrinneken, knarrrs. Ze loeiden het uit bij het zien van mijn verbaasde gezicht, 2450grrr. Wacht maarrr, tot ik ze terrrugzie bij de slagerrr, grrrom.
Dank voorrr de mooie cache, grrrom.
In: coin, grrr.


multi2450. Meddose Veen Nieuw by De Flowerpowers
SmileIk ben geboren in Heerenveen. In het Fries noemen ze die plaats zelfs: ’t Fean. Dus over veen hoef je mij niets te vertellen. Ik weet er alles van, van hoog- tot laag-, van –kolonie tot –wortel, van Slo- tot no-, van –brand tot –pluis, tot zelfs de Vereniging van Exploitanten van Elektriciteitsbedrijven Nederland. Vandaar dat ik erg heb genoten van de wandeling door dit afwisselende veenlandschap nabij Winterswijk. Als klap op de vuurpijl een prachtig verstopte cache. Wat wil een mens nog meer? Ik niets. Dank daarvoor.
Uit: TB

 


2449multi2449. GEO(logisch) by De Flowerpowers
SmileDe (geo)logica ontging mij volkomen bij het mij de blubber zoeken van de aanwijzing bij wp3. Achteraf bleek: gewoon niet de juiste blik. Of is het ‘het’ juiste blik? Gelukkig ben ik in het bezit van een perfect geocache-apparaat: mijn GSM. Na een uur volkomen bekaf van het geploeter heb ik WilP gebeld die volgens de logs de aanwijzing wel had gevonden. Hij was zelf op dat moment aan het cachen in Rijen en loodste mij in de juiste richting, zodat ik weer verder kon. Dank WilP. Vanwege een stel jongelui moest ik trouwens wel een tijdje wachten alvorens ik de aanwijzing kon terugplaatsen. In die tijd nog maar eens zorgvuldig om mij heen gekeken naar dit geologisch gezien bijzondere landschap. Bij het tweede deel van de tocht ging alles een stuk vlotter en kon ik het verleden van dit landschap oostelijk van Winterswijk eens heel goed bekijken.
Dank daarvoor.


2448traditional2448. Rotonde by De Flowerpowers + Mzungus in the mud
SmileToch blijft het link een cache te verstoppen op een rotonde met al dat langsrazende verkeer. Ik was getuige van een flinke aanvaring ter plekke. Ene mevrouw Reerug gaf geen voorrang aan ene zich op dat moment op de rotonde bevindende heer Zwijnekop. Gelukkig is miin naam Haas en ik heb me er niet mee bemoeid. Ik had wel wat beters te doen, namelijk een cache vinden. Dat was niet zo moeilijk, want de vele aanwijzingen lagen er voor het oprapen. Met veel plezier de cache kunnen bovenhalen. Terwijl aan de Duitse kant van de rotonde wandelaars langstrokken, deed ik onopgemerkt mijn heimelijke werk.
Dank voor deze originele cache.
IN: TB

 

 

traditional2447. Micro, der Kabautermann by tritone
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 11.30 Rhede.
Dunkles stükchen Wald.
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.

 

traditional2446. Edelsteine und Diamanten in den Hohenhorster Berge by Hannibal
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 11.00 Bocholt.
Kleine nette Wanderung.
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


2444traditional2445. Gartensuche by Hannibal
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 10.30 Bocholt.
Ganz nettes Garten.
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


traditional2444. Bocholt Bahnhof by Loele
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 10.15 Bocholt.
Wo bleibt der Zug?
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


traditional2443. Bocholt/Lowick "Schnapssack" by Thomas, Petra, Stevie & Ruth
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 10.00 Bocholt.
Zum wohl!
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


2440traditional2442. Industriepark Bocholt II by darkraven
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 09.45 Bocholt.
Bin doch kein Gaukler!
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


traditional2441. Industriepark Bocholt I by darkraven
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 09.30 Bocholt.
Knieen? Hinlegen!
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.


traditional2440. Aa-Brücken-Micro by darkraven
SmileTraditionals-morgen in Deutschland. 09.00 Werdt.
Es gab kein Markierung. Habe das so gelassen.
Schönen Dank für den Cache und Grüße aus Delft NL.