01-08-2006

Een hotel, ene Pieter, een onweersbui, wegopbrekingen, een baken en hulp in de haven.

 

2389multi2389. Rondje Haven by Hospiheks en Milky way
SmileNa een dagje toeren door de polder wilde ik een passende afsluiting via een rondje in de haven van Almere. Prima idee. Helaas had ik geen beschrijving van de cache bij me. Pda niet bijgevuld. Gelukkig wist een cachende inboorling raad. Hij zat weliswaar op zijn werk, maar was bereid als cache-beschrijving te dienen. Dat was dus bellen, stukje wandelen, gegevens zoeken, bellen, antwoord geven, nieuwe coords intikken, wandelen, enzovoorts. Bij het gleuven tellen kwam de hulplijn in de persoon van 8BG zowaar zelf aangelopen, omdat intussen zijn werktijd was overgegaan in vrije tijd. Samen de rest van de route afgelegd, terwijl mijn maag al begon te knorren, want cachen maakt hongerig. Dus een beetje sneller gelopen. De cache lag er nogal open en bloot bij, dus geen lange zoekactie nodig. Ik lees net in een note dat de cache daarna op een ander plekje is neergelegd. Lijkt me een goed idee. Daarna fluks een restaurant opgezocht om de honger te stillen en dat is goed gelukt.
BVDLC

2388
mystery2388. Baken Geocache by Baken-Geocacher
SmileOmdat ik een kei ben in het zoeken van antwoorden op het internet, heb ik maar weinig hulp nodig gehad om alles te weten te komen. Dank 8BG. Ik hoop dat je baas niet al te kwaad is, dat je daarom een tijd lang niet al te veel voor hem hebt kunnen doen. Maar hij zal ook wel begrijpen, dat belangrijke zaken voorrang hebben. Zo kon ik dus op stap en na wat rekensommetjes de cache graaien. Helaas zat ik op een verkeerde locatie, maar na een hulplijntje naar 8BG hoefde ik maar een paar kilometertjes te rijden naar een totaal andere locatie in Almere, alwaar ik de prachtig verstopte cache aantrof. Dank daarvoor.


2387multi2387. Lelystad by ** Het Pookey Team **
SmileJa mensen, Lelystad heeft het! Ik heb het zelf kunnen constateren. Lelystad heeft alles wat de moderne mens maar kan wensen: wegopbrekingen, gebouwen met jaartallen, uitzicht over zee en bijpassende gedichten, wegopbrekingen, bordjes voor fietsers, straatnamen en nummers, wegopbrekingen, toekomstige theaters, wegopbrekingen, parkeerterreinen met woonblokken eromheen, scholen, wegopbrekingen, bordjes met telefoonnummers, en een rustig stuk natuur. Goed om daar een cache neer te leggen. Dank daarvoor.


2386multi2386. Het Spreukjesbos by ** Het Pookey Team **
SmileMoest dat nou? Die onweersbui met al die regen? Net toen ik in een mooi bos stond nabij Lelystad, nadat ik een mooie cache had gevonden, nadat ik een mooie mysterieuze route had gewandeld over een zandpaadje. Als een pilaar heb ik staan schuilen onder een boom met het meeste bladerdak. Wachten tot het later werd en de regen stopte. Een half uurtje later mocht ik doornat weer verder, terug naar de auto, om bij te komen van dit avontuur. Dank daarvoor.
Geleukkig keumt neu reugen zeunnescheun.


traditional2385. Pieter Postje by ** Het Pookey Team **
SmileMijn zoektocht in Lelystad vandaag gestart bij het werk van Pieter Postje. Het gemak waarmee deze cache gevonden werd vormde een schrille tegenstelling met het ongemak dat mij de rest van de dag alhier nog zou overkomen. Maar dat wist ik toen nog niet. Dus als een kind zo blij deze cache gegraaid. Dank daarvoor.


traditional2384. TB Hotel Schiphol by rutger.net
SmilePrima gevonden plek voor dit speciale TB-doel vlakbij Schiphol! Ik heb 2 TB’s gelicht en de 3 stuks die ik bij me had erin gestopt. Technisch gezien kan ik ze niet in de cache stoppen omdat een volgende cacher te ongeduldig was om mij de gelegenheid te geven tot deze actie en ze dus – technische gezien – uit mijn handen heeft gegrist.
Dank voor de mooie cache.