16-07-2006

Hondengeblaf, ijzeren wil, krakende hersens, heavy metal, geroezemoes, een prins en een baron, rioolbuizen en veel zaligheden.

 

2335traditional2335. Achtzaligheden-cache by Prunie
SmileDacht ik toch altijd dat Lille in Frankrijk lag. Maar nee, hier bij Gierle en Wechelderzande ligt er ook eentje. En dan met zijn drieën ruzie maken om een boom. Toen ik er was om zevenen in namiddag, was het wapenstilstand. Of ze waren eten natuurlijk met een lekker pintje erbij en dan is er geen tijd voor ruzie. De cache ligt er wel gedurfd. Knap werk! Dank daarvoor.


multi2334. Tussen de rioolbuizen by mathias1
SmileOrigineel idee! 8 tags verstoppen op een stukje fietspad van 350 meter. Ik heb me de blubber lopen zoeken. Na het heen-traject 3 stuks gevonden, waarvan eentje niet aan de voorwaarden voldeed, namelijk meer dan 1,5 meter vanaf het pad en lager dan 30cm boven de grond. Op de terugweg nog eentje gevonden. Geen idee, of de rest ook buiten de gestelde grenzen hangen, of dat ik met de neus heb gekeken. Terug bij de auto diep nagedacht en besloten het via de zogenaamde Carrotte-methode te proberen. Uiteindelijk had dit succes. Mooie verstopt! Gevoel van opluchting. Dank daarvoor.


2333traditional2333. Baron Coppens by TomPetLegend
SmileWat een prachtige ‘oase’ hier in het boerenland nabij Kasterlee! Na het loggen heb ik nog geruime tijd op één van de bankjes zitten nagenieten. Daarbij vroeg ik me af, of Rik nog een van de nazaten is van deze baron. Je weet wel die Rik die het ons Nederlanders regelmatig zo moeilijk maakte. Onze ‘ijzeren’ Rinus Terlouw had grote moeite met deze altijd leep uit de ogen kijkende midvoor. Na mijn gemijmer zuchtend opgestaan om nog een paar caches te gaan verschalken deze dag.


traditional2332. Prinsenpark by hh1
SmileMijn vouwfietsje gepakt om rustig door het Prinsenpark te peddelen en zodoende de vermoeide voetjes te ontzien. Wel bijzonder dit park met die ‘zogenaamde’ kunstwerken bij voorbeeld. Heb wel even lopen zoeken naar de cache, omdat die listig is verstopt. Ik denk niet dat ik de enige ben die eerst in allerlei hoeken en gaten heeft gekeken en gevoeld. Dank daarvoor.

 

2331traditional2331. De Watermolen van Retie by hh1
SmileMan, man, wat was het hier druk! Wilde iedereeen de watermolen bekijken? Welnee. Lekker eten en drinken natuurlijk. Leer mij de Belgen kennen. Terwijl zij het hunne deden, deed ik het mijne. Een doosje zoeken dus met het klaterend water en het geroezemoes van de mensen op de achtergrond. Het had wel wat. Helaas stond ik aan de verkeerde kant van de brede rivier en had geen zin in een andere benadering. Met ware doodsverachting heb ik de oversteek gewaagd daarbij krokodillen en andere mij onbekende roofdieren ontwijkend. Maar ja, het doosje moet gevonden en na dit hachelijk avontuur lukte dat. Dank daarvoor. De gemakkelijke weg teruggenomen naar de auto.


traditional2330. 10 Years Graspop by Mystic-G
SmilePop-festivals, mijn lust en mijn leven! En al helemaal als er sprake is van metal! En van gras! Ik kan er niet genoeg van krijgen. In Dessel moet je zijn. Goed dat ik het weet. Vandaag was het er erg rustig. Heb dus zelf maar een vette solo weggegeven op mijn heavy-metal-gitaar die ik altijd bij me heb ter ere van het vinden van de cache. Daarmee oogstte ik bewonderende blikken van de konijnen alhier. Als beloning heb ik de TB meegenomen. Dank daarvoor en voor de mooie cache.


mystery2329. ALFA,BRAVO.....CACHE by PSN2005 (Pat en Silke)
SmileEindelijk eens een puzzel die zelfs ik kan oplossen zonder dat mijn hersens al te hard kraken en knarsen. De cache lag mooi op de route die ik vandaag wilde volgen. Dacht ik… Dat viel in de praktijk een beetje tegen. Toch is het gelukt. “Bravo Carrotte” heb ik tegen mezelf gezegd. Uit dankbaarheid een TB in de cache gestopt.
BVDLC


2328traditional2328. joda_482 by joda_482
SmileVoor de 2e keer hier. En nu met de ijzeren wil het ding te vinden. Dat is gelukt. Ook duidelijk is, waarom ik hem vorige keer niet vond: de cache bevond zich 16 meter zuidelijker dan mijn GPSr aangaf en vorige keer heb ik net niet op die plek gezocht. Mooi gedaan overigens! Dank daarvoor.


multi2327. Water aan de Warande by pasang
SmileGilze. Zondagochtend, een uur of 8. Nog weinig mensen rond het meertje. Wel veel hondengeblaf in de verte. Maar dat deerde me niet. Een frisse ochtendwandeling, dat is mijn liefste wens, en als ik een liedje zing, ben ik de rijkste mens. Het wandelen was dus erg fijn, maar al dat gereken op de vroege ochtend. Geen wonder, dat de cachers na mij foutjes maakten. Zelf overkomt mij dat gelukkig zelden, hum. Met de juiste coords op zoek naar de cache en ook die werkte goed mee en gaf zich snel bloot. Dank daarvoor.
Uit: TB