25-06-2006

Drentelen in Sloten, botte bijl in Amsterdam, ook grutto's, permutaties in Voorhout, infra-rood in Warmond en smurfenhuisjes in Zoetermeer.

 

mystery2284. "Smurfin's Smurfenhuisje" by Geo-smurfin & Knifemen
SmileZo, nu weet ik hoe smurfenhuisjes eruit zien. Rood dak en witte muren, geen ramen. Het geheel verscholen tussen natuurlijk materiaal. Ik had voor de zekerheid een paraplu meegenomen, zodat tijdens het loggen de inhoud droog zou blijven. De smurfen zelf waren niet thuis, waarschijnlijk elders aan het cachen of zo. De aanwezige TB heb ik meegenomen.
BVDLC


2283mystery2283. Kleur Bekennen by Bu en Pu
SmileEigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik niks met kleur heb. Niet met de kleren die ik kies, niet met mijn vervoermiddelen, niet met de inrichting van mijn huis, het maakt me gewoon niet uit. Natuurlijk heeft dit alles wel kleuren, maar die zijn louter bij toeval tot stand gekomen. Elke kleur is mij even lief. Allemaal even belangrijk. Alleen oranje springt er een beetje uit. Kijk maar naar het mooie oranje worteltje, dat ik altijd bij me draag. Gekregen van Goofy ter ere van mijn nickname. En nu moet ik van Bu en Pu – spreek uit Boe en Poe – ineens kleur bekennen. Nou vooruit dan, ik geef mijn weerstand op: mijn lievelingskleur is infra-rood, hahahaha. Het is namelijk de warmste kleur die er is en die heb ik altijd hard nodig tijdens mijn winterslaap.
Overigens op de stash area nog wel wat heen en weer gedrenteld alvorens ik de juiste plek te pakken had. Mooi verstopt! Dank daarvoor.


2282mystery2282. permutatie 3: kruis by puffin-team
SmileJaaaah, ze zijn er weer, de Carrotte-potten. In alle maten.  Je moet er even voor permuteren, maar dan heb je ook wat. Het was trouwens flink druk in de buurt van de stash area. Een of andere fietstocht, waarbij de weg moest worden gevonden via geschreven aanwijzingen. Behoorlijk ouderwets dus. Ik liep met mijn GPS-je linea recta naar de cache die op de bekende wijze was aangegeven. Dank daarvoor.


multi2281. Junglebat's Gruttoland by JungleBat
SmileMooi gebied hier onder de rook van Amsterdam. Helaas begon het te regenen en daar houd ik niet van. Dus stevig doorgetrapt op mijn vouwfietsje om vlug weer bij de auto te zijn. Dat werd vergemakkelijkt doordat het gras kort was. De waarschijnlijk wel aanwezige grutto’s heb ik niet gespot. De cache was netjes verstopt en daar houd ik wel van. Dank daarvoor.

2280
traditional2280. What's in the Name !! by polmske
SmileGeen idee wie de mevrouw met dat hondje is op de foto in de beschrijving. Herman Brood ken ik natuurlijk wel. Wie niet, zou ik zeggen. Even gegoogeld en gezien dat madam Paris Hilton heet. Ja, nou snap ik wel iets.
Op de stash area midden in Amsterdam even rustig de tijd genomen om het beeldje goed te bekijken. Het lijkt mij enigszins kapot, net of iemand er flink met de botte bijl is bezig geweest. Toch heeft het wel wat, dat zie ik cultuurbarbaar zelfs. Verder op de sokkel zittend gedaan waarvoor ik kwam. Dank daarvoor.

 

 

2279
multi2279. Amsterdam Sloten by mvs "Team Pooh"
SmileDe dag begonnen met naar Amsterdam te rijden en daar onder een vrolijk zonnetje wat te drentelen in Sloten, waar je totaal geen idee hebt, dat je in een grote stad verkeert. Overigens zijn er wel meer van die plekken in Amsterdam waar je je in een dorp waant. Rustig de wp’s afgegaan en bij de vraag over de vazen nog gedacht, dat als men er een paar verwijdert, de formule heel anders uitpakt. Misschien heb ik de verkeerde vazen geteld, want net als het puffin-team kwam ik ergens uit waar zeker geen cache lag. Toen maar gaan prutsen met andere waarden voor de vazen en na flink wat erbij geteld te hebben of eraf dat weet ik niet meer, kwam ik op een interessant plekje uit en warempel daar lag ie. Kwam alles toch nog goed. Het weer was toen al een tikkie minder geworden. Bedankt voor de mooie cache. De aanwezige TB meegepikt.