22-06-2006

Enkele onverwachte ontmaagdingen. In Delft zelf en bovendien in Den Haag.

 

2278multi2278. Treesome by hejrom
SmileVolgens mijn wegens haar talenknobbel geraadpleegde dochter omtrent de titel van deze cache teneinde te begrijpen waarmee ik bezig was, beweerde ze bij het googelen terecht te komen op allerlei porno-sites. Dat beloofde dus wat temeer daar ik net was thuisgekomen na een onverwachte ontmaagding. Meteen dus weer de auto in en naar een bekende locatie alwaar volgens sommige cache-leggers vrouwen zat te vinden zijn. Nou, ik ben niet teleurgesteld en heb me heerlijk kunnen uitleven met opnieuw een ontmaagding als hoogtepunt. Na wat gebruikelijke rekenfoutjes, hum, en behoorlijk lang zoeken bij het laatste wp, omdat mijn GPSr plots weigerde mee te werken aan mijn escapades, waarbij ik gelukkig wel werd geholpen door langswandelende dames met hondjes, viel het laatste muntje en kon ik zoals gezegd de maagd graaien precies op de berekende plek. Dank daarvoor.
De prachtige poffertjes-coin heb ik meegenomen.

traditional2277. TRUCK-CACHE-2 by Onewingedeagle
SmileIk had geen 5 minuten later van huis moeten gaan, want dan was Hopman2 mij net voorgeweest. Nu kwam ie net te laat en miste daardoor 24-karaat goud. Dat heb ik dus in de zak gestoken. Op de een of andere manier kwam het me hier bekend voor, maar misschien komt dat wel door mijn overmatig drankgebruik. Proost en dank voor de cache.

 (Opmerking: deze cache lag op hoogstens 20 centimeter van een andere cache met als thema biermerken. Zodra de cache-plaatser dit vernam heeft hij onmiddellijk zijn cache netjes verplaatst.)