10-06-2006

Veel kikkerperspectief met onnavolgbare hulp, zijstapje in België waar genoten moest worden.

 

multi2254. De Wildertse Duintjes by De familie Dalton and September
SmileNog even het Belgische bos in tegen het vallen van de avond. En wat voor bos. Erg mooi. Zo mooi zelfs, dat van sommige plekjes verplicht moet worden genoten blijkens geplaatste bordjes. Braaf als ik ben, heb ik dat natuurlijk gedaan. Tijdens het rondje alhier, passeerde ik een groep jongelui en dan is het uitkijken. Ze hebben altijd opmerkingen. Eentje vroeg b.v. wat ik van zijn brommer vond. Die vond ik mooi. Wat kun je anders zeggen? Een stuk verderop trof ik ze weer, omdat ze zich hadden verplaatst. Nu werd het link, want er werd gesuggereerd, dat ik tijdens een eventuele derde keer zou moeten trakteren. Jaja, een gierige Hollander die inhalige Belgen gaat trakteren! De rest van de tocht dus omzichtig door het bos geslopen om alle contacten te vermijden. Dat lukte. Eigenlijk gewoon de routine van het cache graaien. Dat lukte ook en als een dief in de nacht naar de auto en wegwezen.
Dank voor de mooie cache.
In: TB
Uit: TB

multi2253. de zoom by pelika
SmilePrachtige avondwandeling gemaakt, heen door het bos, terug over de heide. Mooi gebied hier in België bij de Kalmthoutse heide. Ik ben er wel vaker geweest, maar toen wist ik nog niet van geocachen. Ondanks het mooie weer weinig mensen hier gezien. Zaten waarschijnlijk achter een lekker pintje naar het voetballen te kijken.
Dank voor de mooie cache.

mystery2252. Kikkerperspectief - eindcache by GEOTROL
SmileEen verademing na het vinden van nummer 4 uit de serie. Gewoon lekker naar de cache wandelen. Die moest natuurlijk nog wel uitgerekend en uitgetekend worden, maar intussen heb ik dat spelletje wel onder de knie, zo bleek, want ik kwam precies goed uit. Vrolijk fluitend mijn log gezet. En zingend terug naar de auto. Het is volbracht. Wat een afwisselende serie. Dank daarvoor!

multi2251. Kikkerperspectief 4 by GEOTROL
SmileLeermoment. Wat moet je doen als je een cache niet kunt vinden? Antwoord: daar kijken waar je nog niet eerder hebt gekeken. Dat heb ik nu geleerd. Mede dankzij het vrouwelijk deel van het Team KarNie. Ik kon haar wel zoenen!
Daar ging heel wat aan vooraf. Hier chronologisch mijn lijdensweg.
Bij het startpunt mijn best gedaan de beschrijving goed te lezen, maar desondanks niet begrepen. Dus allerlei halsbrekende nutteloze toeren als gevolg. Ben nog net niet een paal ingeklommen, hahaha. Toen in een flits begreep ik het. Dacht ik. Maar verder dan een vliegveld kwam ik niet. Teleurgesteld de andere resterende caches maar gaan doen. Tijdens mijn wandeling terug van nummer 6 zag ik plots het licht. Het zou toch niet? Foto beter bekeken. Nou misschien. Eerst nummer 5 nog gedaan en toen terug naar de bedachte plek. O wonder, ja toch. Ik kon weer verder. Had ik al verteld dat ik een poosje zonder die gevonden afstand bezig ben geweest met zoeken naar de cache. Gewoon goed kijken met de foto in het achterhoofd? Laat ik het maar niet over hebben. Nu weer terug in dat laantje en nu de afstand wel bekend. Nu moest het toch lukken. Nee dus. Voor mijn gevoel dagen aan het zoeken geweest. En dom, dom, dom, steeds op dezelfde plekjes. Uiteindelijk opgegeven en terug naar de auto, kwam ik Lteunis tegen met hond. Dat was een goed en een slecht teken. Het goede teken was, dat ik hulp kreeg. Het slechte teken was de hond, want die zat eronder. Lteunis rukte ze voortdurend uit zijn vacht. Maar dat terzijde. Samen met Lteunis naar de stash area, maar weer geen succes. Toen de hulplijn der hulplijntjes. Via mevrouw KarNie HET moment. Wat een vreugde. Er kon gelogd worden en voor de bonus gegaan. Gezellig samen met Lteunis teruggewandeld naar de auto’s.
Dank voor deze cache die ik niet meer zal vergeten.

traditional2250. Kikkerperspectief 5 by GEOTROL
SmileMet mijn kikkeroogjes was deze snel voor de bakker. Wel even de juiste momenten afwachten op deze mooie drukke dag. Met wat geduld geen probleem.
BVDLC

traditional2249. Kikkerperspectief 6 by GEOTROL
SmileLeuke wandeling heen en weer over het fietspad. Trouwens erg veel wandelaars onderweg vandaag, maar dit fietspad lieten ze blijkbaar links liggen. Geen kikkertjes horen kwaken bij de waterval. Dat heb ik dus zelf maar wat gedaan.
BVDLC

2248multi2248. Kikkerperspectief 2 by GEOTROL
SmileFlink extra gelopen - overigens niet erg – bij deze cache, omdat er een foutje in de beschrijving staat. (166 moet 116 zijn). Daardoor moeite om het eerste wp te vinden. Het foute coordinaat brengt je in een stuk verboden gebied. Na veel heen en weer drentelen zag ik andere coords bovenaan de beschrijving staan en toen ging het beter. Als compensatie liep ik daarna vrijwel rechtstreeks tegen de cache aan, die volgens mij toch wel lastig verborgen is. LTeunis die ik later op de dag trof, vond dat ook. Al met al ben ik ook voor deze kikkerproef geslaagd.
BVDLC

multi2247. Kikkerperspectief 3 by GEOTROL
SmileMooi stukje bos hier onder de rook van Roosendaal. Was ik natuurlijk al eerder geweest voor andere caches. Nu dus even voor kikker spelen. Vrolijk kwakend ben ik van boom tot boom gesprongen. Maar het doel heiligt de middelen, zegt het spreekwoord. Aldus de cache in het ochtendzonnetje bovengehaald. Daarna bedeesd teruggewandeld naar de auto.
BVDLC

traditional2246. Kikkerperspectief 1 by GEOTROL
SmileVanuit het kikkerperspectief van deze cache had ik nog niet door wat de rest van de dag zou brengen. Ze waren niet allemaal zo gemakkelijk als deze, waarvan ik behoorlijk opkikkerde. Dank daarvoor.