08-06-2006

Rustieke bruggetjes, een member only cache en een staaltje Brabantse humor in het bos bij Esbeek.

 

multi2245. Huize Rustoord Cache by willemhofjes
2245SmileJaja Brabantse humor. Ik had er al eens eerder kennis meegemaakt, maar was ik er weer niet op verdacht. Me de blubber lopen zoeken en bijna een nat pak gehaald. Ja lach maar, het is een drama! Toch moet ik de cache-legger vermanend toespreken, want er zit duidelijk een fout in de formule bij wp11. Het delen daarin dient door (j+2) te geschieden en dat is geen grap. Met wat proberen werd me dat wel duidelijk. Toch een thema trouwens bij deze cache: iets uitproberen. Hoewel ik bomen over het algemeen prachtige creaties vind, weet ik nauwelijks hun namen op te lepelen. Dat is me al vaker opgebroken bij het cachen. Hier heeft de cache-legger het gelukkig zo slim aangepakt, dat je het antwoord kan opzoeken. In de prachtige natuur alhier en met prachtig weer heb ik deze tocht gedaan. Op mijn vouwfietsje, want zoals misschien bekend lijd ik aan het pf-syndroom en wandelingen boven de 5km verergeren de kwaal. Overigens valt dat fietsen op sommige paden niet mee, dus er moet regelmatig een stukje worden gewandeld en de fiets meegesleurd. De cache werd overigens gemakkelijk gevonden mede door de spoilerfoto en door het feit dat ie duidelijk zichtbaar was. Ben zo vrij geweest na afloop de kist wat beter te bedekken. Natuurlijk materiaal zat. Zoek dus nu gewoon naar de mierenhoop waarin zich geen mieren bevinden.
Dank voor de mooie tocht en cache.
In: TB
Uit: TB


multi2244. Annanina's Rust by Geocachehunter
SmileIn het veld deze member only cache per ongeluk ontdekt en meteen maar naar de schone plaats Hilvarenbeek gereden om te kijken of het rustig was. Dat was het. Alle multi’s vandaag op mijn vouwfietsje gedaan, dus ook deze, hoewel de afstand op zich wel meevalt. Toch is mijn rechtervoet dankbaar voor deze actie. Het “kistje” zie je niet snel over het hoofd, omdat het nogal lastig is helemaal goed te verstoppen. Dank voor de mooie cache.


2243multi2243. Nieuwkerk by Volans
SmileHet zoeken naar wp4 bij deze prachtige cache op de Belgische grens daar onder Goirle, voerde mij over rustieke bruggetjes, langs mooie paadjes ongeveer 1,5 km door het Brabantse landschap. Genieten dus. Edoch ter plekke aangekomen geen vogel42 te ontdekken en daar was het toch om begonnen. Ook wel een merkwaardige plek, zo midden in een bouwland. Diep nagedacht en de vergissing gevonden. Minuten stonden nog op 00 en het had 01 moeten zijn. Dus zelfde prachtige weggetje terug. En weer genieten. Toch maar mooi extra meegenomen. Weer terug op de route werd de vogel42 gevonden. Even verder kon er gepeild worden voor de cache. Met een scheef oog naar mijn GPS-schermpje gekeken en gezien waar ik moest zijn dankzij de TOPO. Ter plekke de cache niet kunnen vinden, Dus alsnog alles uit de kast om precies te peilen. Dat leidde niet tot beter resultaat. Uiteindelijk maar eens op wat andere plekken kijken en ja hoor, daar lag ie. Ik zie nu dat de hint is veranderd, maar of deze hint me beter had geholpen, ik weet het niet. Dank voor de mooie cache.
In: TB