20-04-2006

Mijn 2000e gevonden cache en daarna sightseeing in Roosendaal waar de 2006e cache werd gevonden (in 2006).

 

2007mystery2007. Rondje Roosendaal 7 - Spetter,spieter, spater by Team KarNie
SmileSoms moet je wat geluk hebben. Na het intikken van de coords bracht TomTom5 mij tot op ruim 100 meter van de cache. De pijl wees het weiland in. Tsja, daar sta je dan. Huiswerk dus niet helemaal in orde. Overigens het N-coord klopte wel met de plek waar ik stond. Het zal toch niet, dat achter dat … ? Yes! Toch gevonden.
Overigens een leuke puzzel. Had ik nog niet eerder gezien. Originaliteit stel ik hoog op prijs bij het geocachen.
Voor vandaag zit het erop. Bedankt voor deze. Toch wel wat moe na alle belevenissen deze speciale dag voor mij (2000 bereikt). Dus maar op huis aan. Voor de andere drie kom ik dus terug. Roosendaal is nog niet van mij af.


mystery2006. Rondje Roosendaal 6 - Industriestad by Team KarNie
SmileOok voor deze cache een puik stukje huiswerk afgeleverd, wat er toe leidde dat ik straight naar de cache reed. Een beetje uit de drukte en daar houd ik wel van. Kun je rustig je werk doen als geocacher. Heb nog wel een vraagje over de industrie alhier, maar dan sponsormatig. Want als je aan industrie denkt, denk je aan voetbal. Hadden ze niet wat meer aandacht kunnen hebben voor dat arme voetbalcluppie alhier? Nu zijn ze jammerlijk uit de ere-divisie, of hoe het maar heet, gekukeld. Maar misschien komen ze dra terug.
Dank voor de cache. Op naar zeven.


2005multi2005. Rondje Roosendaal 5 - Daar bij die molen by Team KarNie
SmileJa, molens, leuk. Ze liggen alleen nogal een eindje van elkaar. Zo ‘slim’ geweest een andere route te volgen dan 1,2,3. Daardoor waarschijnlijk wat extra kilometers gemaakt i.v.m. de locatie van de cache. Ook op het eindpunt kwam ik niet goed uit. Draaien en keren dus, maar wel verantwoord. Als je nog wat klerenhangers nodig hebt, raad ik je aan nog even verder te zoeken aldaar. Kan niet moeilijk zijn. Plastic zak met daarin een bak met daarin flink wat van die dingen en ook nog ander moois. De cache zelf was leuk aan het oog onttrokken. Dank daarvoor. Op naar zes.


multi2004. Rondje Roosendaal 4 - Rondom de haven en het spoor by Team KarNie
SmileVoor deze maar weer het fietsje gepakt. Wel wat vreemde blikken van de vele wachtende mensen bij het station. Toen naar de haven. Ze zijn daar bij het station flink met de weg bezig. Bovendien kwam er net ergens een school uit met een hele horde jolige jongelui die op de meest leuke manieren probeerden door de chaos te rijden en daarbij weinig oog hadden voor een vuttende geocacher. Een lijnbus reed een eind over de stoep, daarbij het tegelstelsel naar de verd*nis helpend, wat een hoofdschuddende wegwerker tot gevolg had die het zaakje weer probeerde terug te duwen. Vergeefs natuurlijk. En dat terwijl de volgende bus in aantocht was. Bij de haven was het stuk rustiger en aldaar kon ik nummer vier graaien, waarbij ik het water angstvallig in de gaten hield. Dank voor deze. Op naar vijf.


2003mystery2003. Rondje Roosendaal 3 - Heilige huisjes.... by Team KarNie
SmileBij het aan komen rijden richting stash area eindelijk een zucht van opluchting. In één keer goed. Dat kon niet missen. Mijn huiswerk dus goed gemaakt. Rustig de tijd genomen, ietsje te rustig misschien, want ik had geen pen meegebracht, want de jas hoefde niet aan in het heerlijke zonnetje van dit moment. Dus een extra loopje. Was niet erg. Omdat ik toch bezig was, heb ik een extra ommetje eraan toegevoegd, zowel binnen als buiten. Zal wel ergens goed voor zijn, denk ik dan. Dank voor deze. Op naar vier.


mystery2002. Rondje Roosendaal 2 - Goedenavond beste kijkers... by Team KarNie
SmileNa het succes bij nummer 1 de auto gepakt en een flink eind gereden naar een prachtige locatie een eindje buiten Roosendaal alwaar een rijtje schoonheden van wilgen op mij stonden te wachten om bevoeld te worden. Alleen het pijltje wees niet precies naar deze knotsen. Bovendien zag ik geen weggetje of pad er naar toe. Ik zou een akker moeten oversteken. Toch wel een beetje vreemd. En dat terwijl ik goed mijn huiswerk had gedaan. Helaas is dat want anders dan het huiswerk goed gedaan. Tsja daar sta je dan. Bovendien kwamen er twee jagers met honden aangelopen die eens even flink van leer gingen trekken of zoiets. Toen maar Lion King gebeld, een team dat nooit op de verkeerde plek staat. Die gaf mij gelukkig een goede tip waarmee ik verder kon. Afscheid genomen van de locatie alhier en naar de aangewezen plek gereden, waar nummertje twee geduldig op mij had liggen wachten. Dank daarvoor. Op naar drie.


2001mystery2001. Rondje Roosendaal 1 - Op en over de Meet by Team KarNie
SmileKolfje naar mijn hand. Auto op 600 meter geparkeerd in een rustige wijk. De vouwfiets uit de auto en op naar de meet. Eens gekeken of ik de pedalen nog wat rond kon krijgen. Eerst een beetje losgereden, ofwel niet goed opgelet en naar de coords van boven de pagina gereden. Daar is het wel mooi, maar moet je niet zijn. Dus naar de meet. Daar was ik net al onbewust langsgereden. Dit patroon zou zich deze dag nog vele malen herhalen, maar dan meestal door toedoen van de cache-legger. Zowel het peilen als het zelf beredeneren van de eindcoords leverde problemen op. Dus met twijfel in het hart naar de berekende locatie. Dat zag er niet betrouwbaar uit, vond ik, voor een cache-locatie. Een ouder dametje stond bovendien precies op het nulpunt haar autootje te wassen. En dat ging niet al te snel. Vanuit haar ooghoeken hield ze me bovendien angsvallig in de gaten, omdat ze er vast van overtugd was, dat ik niet ging helpen wassen. Op een muurtje gaan zitten en nogmaals rekenen, maar de cijfers veranderden niet. Dus alle trucs uit de kast en toch maar zoeken. Plots zag ik een voor mij begeerlijk object. Dus toch goed! Toen het dametje even uit haar verkeerde ooghoek keek, gauw een graai. Dat was één. Loggen. Toen ze uit haar andere verkeerde ooghoek keek, snel terug gelegd. Dat was nog steeds één. Bedankt daarvoor. Op naar twee.


2000mystery2000. Jubileum Geocaching.nl 2001-2006 Zuid by LUSTRUM-TEAM

Smile

 

Om een of andere reden hiervan geen log van geschreven. De foto hiernaast moet dus meer zeggen dan 2000 woorden.

 

 

  

 

 

 

 

 

1999

multi1999. Plaat van de Vliet by TheRaven

SmileDat was nog een hele klim zo vroeg in de ochtend, zo’n uitkijktoren aan de snelweg tussen de Zeeuwse eilanden. Maar het uitzicht over deze menselijke constructie en het verdere land- en waterschap was wel boeiend. En toen even aan het rekenen. Daar ben ik goed in, hum. Helaas zou mijn berekening mij naar een plek brengen waar je absoluut niet mag komen blijkens de verbodsborden. Oei! Wat doe je dan als ex-beroepsrekenaar? Nou, gewoon nog een keer rekenen. Aha! Meteen zag de nieuwe berekende locatie er veel beter uit. Vrolijk op stap erheen. Met nog 34 meter op de pijl, kon ik echter niet verder. Toen ben ik maar ter plekke gaan zoeken. Leek me best een aardige locatie. Dat vond de cache-legger blijkbaar ook. Mijn eerste graai was raak. Dit moet mijn geluksdag zijn. Dank daarvoor.