19-04-2006

De Naaktslakkies waren in Voorburg creatief geweest op muzikaal gebied. Dus even luisteren. Daarna door naar het Rotterdamse.

 

1998multi1998. Stenen by the rox
SmileWat een mooi verzorgde cache! Alle wp’s in stijl, daar houd ik wel van. Dat zoekt lekker. Aldus volop kunnen genieten van het rondje langs de Rotte die blijkbaar inspirerend werkt. Niet lang geleden vond ik vlak in de buurt ook al een mooie cache. En een eind verderop naar het noorden zowel links als rechts van de Rotte zijn ook talrijke caches te vinden. Het weer werkte vandaag ook nog mee en voor ik het wist stond ik al met de cache in handen. De TB die erin zat, heb ik meegenomen.
Dank voor deze mooie cache.

 

1997

 

 

 

 

traditional1997. Padvinder by superstein
SmileNa de deinende Schiecentrale even naar de andere kant van de Euromast gereden naar een mooi park. De padvinder was snel gevonden en ik heb hem uitvoerig bewonderd. Van links en van rechts, van boven en van onder, en dan weer in omgekeerde volgorde. Je snapt het al: muggels. Stonden samen gezellig te kletsen. Ik ben dus maar op het bankje gaan zitten en heb geprobeerd ze weg te kijken. Dat is uiteindelijk gelukt. Toen kon ik mooi mijn slag slaan. En daar ben ik toevallig goed in, hum.
BVDLC

 


1996traditional1996. Schiecentrale by mlvdburg
SmileIk heb gelukkig nog nooit een aardbeving meegemaakt, maar wat me hier gebeurde deed daar wel aan denken. Op 100 meter afstand van de cache werd er geheid en de trillingen als gevolg daarvan golfden door de bodem. Zo zat ik in mijn auto tijdens het loggen flink te deinen. Beetje hetzelfde gevoel als je met veel windkracht een veerpont neemt. Een heel aparte ervaring zo vlak bij de Euromast in Rotterdam. Dank daarvoor.


mystery1995. Hexadecimaal by scoutsmart
SmileIk moet zeggen, dat ik wel eens moeilijker puzzels heb meegemaakt. Deze hexadecimale shuffle gekraakt met een rekenmachientje. Precies op de stash area stond een meisje te wachten. Ik dus ook wachten. En wat rondlopen. Quasi geïnteresseerd naar de omgeving hier in Rotterdam-zuid. Een keertje links, een keertje rechts. Degene waar ze op wachtte liet het afweten, denk ik. Toen het haar te lang duurde, kraste ze op. Hèhè. Doosje even meegenomen naar de auto om er rustig te loggen. Het terugplaatsen ging gemakkelijker. Geen pottenkijkers.
BVDLC


1994multi1994. COMPONISTEN by Naaktslakkies
SmileJaaah, muziek, mooi. En daar heb je componisten voor nodig. Iedereen kent vele componisten van naam, omdat elke plaats van enige importantie wil laten weten, dat ie cultureel ontwikkeld is en dus een flink aantal straten naar componisten heeft vernoemd. Zo ook Voorburg dus en daar mocht ik vandaag mee kennis maken. Hoewel mijn muzikale voorkeur uitgaat naar de zogenaamde ‘oude muziek’ – ik heb zelfs een aantal jaren meegezongen in een koor dat deze muziek uitdroeg – zijn ook de 18e- en 19e-eeuwse componisten niet te versmaden. Zeker niet in 2006 dat is uitgeroepen tot Mozart-jaar. Even leuk bezig geweest op deze ochtend met uiteindelijk de cache gevonden op een mooi plekje. Net als meestal heb ik na het vinden van de cache nog flink lopen zoeken naar de hint. En waratje, daar hing die. Gek dat ik daar altijd overheen kijk. Zowel op de heen- als op de terugweg in de auto klassiek op 4 aan en nu thuis natuurlijk de door de Naaktslakkies aangeboden Maria Callas. Dank daarvoor.