30-03-2006

Schapen in Dordrecht en rozen in Hoogvliet. Tussendoor een park en een grens. Van alles wat dus.

 

traditional1902. Sheep Head 2 by jarga
SmileNa het vinden van nummer 1 nog even doorgelopen over een flink zamderig pad, onder de snelweg door en dan een bos in. En daar lag Schaapskopje 2 op mij te wachten. Wel een beetje modderig. ’t Is niet anders. Ook hiervoor dank.

traditional1901. Sheep Head 1 by jarga
SmileHa, de Krommedijk! Waar kennen we die van? Juist, van het voetbal. Daar speelt FC Dordrecht. Heten die in carnavalstijd niet de schaapskoppen? Blij van zin uit de auto gestapt voor een wandelingetje naar de 2 Schaapskoppen. Deze eerste zit heel fraai verborgen! Je moet er maar opkomen Met genoegen mijn log gezet en op naar de volgende.
Dank.

multi1900. Laningpark by Pirri
SmileLeuk park, dat Laningpark in Oud-Beijerland. Ik heb het namelijk goed bekeken. Heel goed. En heel veel. Komt allemaal door die jongelui die zich ophielden in de buurt van de cache en maar niet wilden vertrekken. Elke keer besloot ik dan maar weer een klein rondje door het park te lopen in de hoop dat. En potjandorie, gingen der een stel weg, kwamen er weer andere! Uiteindelijk maar terug naar de auto gegaan. Die iets dichterbij in de woonwijk geparkeerd en nogmaals het leuke parkje in. En eindelijk, eindelijk beliefde het de jeugd om vrij baan de maken voor een vuttende geocacher. Terwijl ik mijn log zette op een bankje werd ik nog besprongen door een langskomende hond. Het deerde me niet. De cache was gevonden en daar gaat het om. Op een juist moment weer terug geplaatst en eindelijk kon ik een laatste blik op het Laningpark werpen. Dank daarvoor.

multi1899. Op de gemeentegrens by mlvdburg
SmileGelukkig vantevoren vastgesteld dat hier flink gerekend moest worden, dus een handig spreadsheetje gefabriekt waarin ik alleen nog de gevonden getallen moest invoeren en hup, dan rolden er elke keer de volgende coords uit. Bij de start in de schone plaats 1898Hoogvliet woei ik bijna uit mijn jas en had zelfs moeite de getallen van de richtingwijzer te noteren. Toen het vouwfietsje gepakt en ik woei zonder moeite naar de cache. De weg terug was andere thee natuurlijk. Maar ja, je kent de uitspraak van onze Amsterdamse filosoof. Als je uit dit verhaal de conclusie trekt dat ik helemaal geen problemen heb ondervonden bij het vinden van de cache, dan is dat juist.
Mooie route, mooie cache. Bedankt daarvoor.

mystery1898. De Weg Van Rozen by Roeliboeli
SmileOriginele cache! Zowel de route als de verstopplaats. Mijn complimenten! Natuurlijk ging er wel iets mis op de route in de woestenij bij de schone plaats Hoogvliet. Met de roze roos kwam ik niet goed uit. Gelukkig keek ik eens heel goed om me heen. Dat zou ik vaker moeten doen, hahaha.
Bedankt voor de mooie cache.