25-03-2006

Flink bij de neus genomen in Pernis en dat ondanks de hulp van GPSannes. Ook nog een paar andere vondsten.

 

traditional1886. WK cache Hoogvliet by Roeliboeli
SmileNa onze ‘triomf’ bij Goede Tij, Slechte Tij, was er nog tijd voor een toetje en de keus viel op de voetbal cache. Zelf had ik al een formulier ingevuld bij de cache die bij mij in de buurt ligt. GPSannes verwachtte een lastig karwei, maar dat bleek mee te vallen. Als een volleerd gokker vulde ze alle vragen in. Het moet al gek lopen als zij niet met de hoofdprijs aan de haal gaat.
BVDLC


multi1885. Goede Tij, Slechte Tij by Pa-ul's Blister
1885SmileOm deze cache in de schone plaats Pernis zelfstandig tot een goed einde te brengen moet je HEEL SCHERP zijn. GPSAnnes en ik waren wel scherp, maar niet heel scherp. En dan ga je een keer of wat de mist in. Overigens bij het uitkomen van de cache had ik al eens behoorlijk glazig in het brede water staan turen en na een telefoontje met de cache-legger was mij duidelijk waarom. Toen maar opgegeven. Nu in de rebound zou het moeten lukken, zeker met GPSannes bij me. En inderdaad, de tocht begon voorspoedig. Totdat… na een wp of 6 wij toch bij de kerk belandden. Een mannetje uit het belendende huisje schoot onmiddellijk op ons af en wilde ons de toren van de kerk tonen. Beleefd afgeslagen. Op dat soort hulp zaten we niet te wachten. Daarom Koos de Kapper gebeld, want daar heb je echt iets aan. Hij bevestigde ons vermoeden en dat betekende een extra wandelingetje van 2 km. Daarna ging het weer goed tot het laatste wp. Twee langskomende dames zagen onze ontreddering en wilden helpen. Tsja, goed bedoeld natuurlijk. Toch maar Koos weer gebeld en opnieuw maakte hij ons erg blij. Wat een cache! Onthoud de naam Pa-ul’s Blister. Ik zit toch te zinnen op enige wraak hier in Delft. Wordt misschien vervolgd.
Natuurlijk erg bedankt dat je ons zo hebt bezig gehouden.
In: 2 TB’s
Uit: 2 TB’s


multi1884. Gammo's New Forest by gammo_team
SmileBij het betreden van het nieuwe bos zag ik bij de ingang 3 fietsen staan (zie foto). In het logboek bij de cache zag ik dat het team Kusters&Co mij net voor was. Nu zie ik in hun log dat ze op de fiets waren, dus 1+1 zal wel 2 zijn.
Onderweg zwommen 2 zwanen een tijdje naast mij en keken daarbij heel gemeen (zie foto). En dat terwijl ik toch algemeen bekend sta als dierenvriend. Het zullen de voorjaarshormonen wel zijn die de dieren in de war maken, denk ik. Tijdens mijn wandelingetje brak trouwens de zon door en die is de hele dag zo’n beetje gebleven. Heel fijn dus.
En bedankt voor de cache.


1883multi1883. Gammo's rondje Heveringseweg by gammo_team
SmileOp het vouwfietsje door Oostvoorne. Leuk rondje. Wel zo nu en dan wat spetters, maar de regen zette gelukkig niet door. Alle wp’s duidelijk te vinden en ook de vragen helder. Uiteindelijk werden de inspanningen beloond met een netjes geplaatste micro. Dank daarvoor.


mystery1882. Gammo's Historic Math by gammo_team
SmileNa het parkeren van mijn auto getracht de 300 meter naar de cache te lopen, maar dat mislukte jammerlijk. Overal bordjes dat ik het gebied niet mocht bertreden. Conclusie: coords fout. Gek, dat overkomt me anders zelden, hum. Nog eens diep nagedacht wat er mis kon zijn gegaan en daartoe een hulplijntje uitgegooid naar het Team Minouschka dat vrijwel altijd op stap gaat met correcte coords. Samen zijn we eruit gekomen, zodat ik toch mijn log heb kunnen zetten. Dank daarvoor.