24-03-2006

Twee caches gevonden waarbij ik zelf flink de hand had in de plaatsing ervan. Moet kunnen. Ook nog twee andere. Allemaal in de buurt van Delft en Pijnacker.

 

1881mystery1881. Jubileum Geocaching.nl 2001-2006 West by LUSTRUM-TEAM
SmileGefeliciteerd geocaching.nl met het jubileum. Het heeft mij een fraaie hobby opgeleverd die ik nog lang met veel plezier hoop te beoefenen. Met veel genoegen de logs uit de beginperiode gelezen en geteld. Mooie cache ook. Grappige locatie. Leuk tonnetje. Weer eens wat anders dan een glazen potje. Die zie namelijk veel in deze contreien. Bedankt.


multi1880. De Passeerplaats by Saffier & Stekelsteef
SmileBij het uitkomen van de cache vielen mij nogal wat taalfoutjes op en taalfreak als ik ben heb ik dat even gemeld in een note. Daarop is de fout in de titel hersteld. Heb ik toch iets bereikt met mijn actie. Vorige week al even het rondje gereden en nauwkeurig geteld. Dat was goed mogelijk want totaal geen tegenliggers, dus ik hoefde geen van die plaatsen te gebruiken. Toen op naar de stash area alwaar het zoeken belemmerd werd door de invallende duisternis. Ben toen maar naar huis gegaan. Vandaag zag ik alles mede door een tip van Loze Jorry veel helderder en kon ik de cache meteen lichten. Dank daarvoor.


1879mystery1879. Venus X by Lieveheersbeestje
SmileNu lijkt het natuurlijk of ik mij plots ontwikkel tot een superpuzzeloplosser. Eerst “De tel kwijt” en nu deze. Dat is maar een beetje waar. Ik kreeg een paar wonderschone tips en die duwtjes had ik net nodig om mijn rekenkunsten bot te vieren. Ik zal maar niet zeggen van wie ik de tip kreeg voor deze cache, want dat spoilt mogelijk nogal, omdat sommige namen in één adem worden genoemd met andere. Zo kan ik deze stip eindelijk van de kaart vegen. Hierbij dus. Dank daarvoor. Er liep een zwarte kater rond op de stash area met grote behoefte om geaaid te worden. Dat heb ik dus maar gedaan onder het loggen. Leidde ook mooi af omdat er wat dreuzels langs kwamen.


mystery1878. Pas op je tellen by keske27
SmileGoed gedaan wat in de titel staat en een flinke graai was het resultaat. Mooie contructie. Dank daarvoor.