11-03-2006

Via de Rottemeren naar Zoetermeer waar ik flink lang zocht en niet vond. Pas met hulp van pyne lukte het.

 

1822mystery1822. Pi-RaRa-MiDe by DaanVindZe (concept MypMyp)
SmileEen poos geleden al het voorwerk gedaan (dwz mijn zoons ingezet om pi te kraken)(ook de bout al eens gevonden), dus nu hoefde er alleen nog maar even gegraaid te worden. Dat viel dus vies tegen. Ik denk dat het met aardstralen heeft te maken. Een paar jaar geleden heb ik op vrijwel dezelfde plek ook al een uur lopen zoeken voordat ik pyne belde. Die vertelde me toen dat ik op zoek was naar een micro, terwijl ik een regular zocht. Na zijn opmerking was het snel gepiept. En nu stond ik daar in de kou alweer te zoeken. Nu naar een regular. Allerlei logische plekken bezocht, maar niets. Dus uiteindelijk maar weer pyne gebeld die me een duidelijke hint gaf. Op 20m vanaf de plek die mijn pijltje aangaf, trof ik de cache prachtig verstopt aan. Dank daarvoor.

 

 

 

1821traditional1821. #3 WK2006: De Loting by GeDo
SmileHeerlijk rustig aan de Rotte op deze koude zaterdagmiddag. Precies het juiste moment om een glazen potje te graaien dat listig is verstopt. Dank daarvoor.


multi1820. #4 WK2006: De Finale Wedstrijd by GeDo
Smile“… … loopt zo langzamerhand naar het einde van de tweede verlenging en waarschijnlijk zullen strafschoppen de beslissing moeten brengen. Misschien nog tijd voor één aanval. Van Der Sar gooit de bal naar Opdam die de bal doorschuift naar Wilxlii Carrotte die gelukkig in de ploeg is gekomen voor de falende Vlaar. Carrotte geeft af aan Cocu en loopt zelf snel door. Tjonge wat heeft die man een power. Via Robben de bal terug naar Carrotte die … deksels! … hij laat de bal van de voet springen en onmiddellijk gaat Kalou met de bal aan de haal. Wat is die Kalou snel. Maar Carrotte ook. Dit wordt link, mensen. Ja, donders nog aan toe… ik zag het aankomen. Carrotte net te laat voor de bal. Kalou krimpend van de 1819pijn ter aarde. Oh nee, scheids! Toch niet rood?! En een penalty?! Kom nou toch, zo erg was het toch niet… Ik vraag me af ie hem wel heeft geraakt… Ja hoor, daar gaan we weer. Zo worden we nooit wereldkampioen. Als het de Duitsers of de Argentijnen niet zijn, dan is het de scheidsrechter wel. Om te huilen… …”
En zo werd voor de eerste keer in de geschiedenis een Afrikaans land wereldkampioen.


traditional1819. #1 WK2006: De Trainer by GeDo
SmileOmdat ik even niet goed zag hoe ik de stash area in deze wijk van Rotterdam moest benaderen, even gevraagd aan een locaal uitziende passant. Die wees mij precies de route en eindigde met de woorden: “Maar daar is helemaal niks”. Mijn gevatte antwoord: “Dat dacht je maar.” En even later bleek dat ik volkomen gelijk had. Dankzij GeDo natuurlijk. Dank daarvoor en voor de prachtige constructie.