13-11-2005

Flink rondgereden om slechts enkele caches te pakken. Het is wel gelukt.

 

traditional1781. doemydiemaar by Blauwsnavel
SmileHier in Mijdrecht hoefde ik niet naar de cache te zoeken, want Nico Bartels stond al ermee in handen. Lekker makkelijk dus. Wel even gekeken waar de cache hoorde te liggen en ik ben er niet enthousiast over. Die valt zeker ten prooi aan grasmaaiers. Ik spreek uit ervaring, dus mijn advies: zoek een beter plekje. Nog even gezellig met de brommer rijdende Amsterdammer gebabbeld.
BVDLC

multi1780. Lunchbreak by Track_leader
SmileHet is duidelijk via de gestelde vragen, dat de cache-legger Nieuwegein eens flink op de kaart wil zetten. Ik weet nu precies hoe het zit met deze gemeente. Als toetje een ritje rondom een fort. De cache lag op een leuk plekje. Bedankt voor deze break, want mijn lunch had ik net daarvoor opgegeten na het vinden van een cache in Vianen.

multi1779. Lekstad by JoWi
SmileLeuk stadje, dat Vianen. Ik was er nog niet geweest. Vriendelijke mensen ook. Meermalen spontaan begroet onderweg. Komt natuurlijk ook door mijn prachtige vouwfietsje. Alle wp’s klopten precies en dat was prettig, want dat duidde erop dat ik steeds goed had gekeken, geteld, etc. Voor mensen die moeite hebben met het scherpe punten tellen bij wp5 heb ik een tip. Gewoon 6x dat aantal tellen en dan het gemiddelde nemen van de 6 uitkomsten. Heb ik ook gedaan. Klopte precies. Op de stash area had ik geluk, dat er net even geen publiek in de buurt was. Anders hadden ze namelijk gezien dat ik toch wel een rare schuiver maakte bij het graaien van de cache. Het liep gelukkig goed af dankzij een supersnelle reactie. Geocachen, zo kom je nog eens ergens (goed van af).
BVDMC
1778multi1778. Rottebanbrug by kkmdb
SmileOp weg naar het midden des lands even de cache gegraaid. Ruim een maand geleden de tocht al gelopen samen met Lady Cachetta, maar helaas geen cache gevonden. Het mooie gebied hier bij de Rotte was ons bekend, omdat we er al vaak zijn geweest. Bij het begin kwamen we Zandloper tegen. Hoewel die op de fiets was, gingen we toch ongeveer gelijk op naar de volgende wp’s. De aanwijzing bij het lastige wp3 vond ik per ongeluk tamelijk snel. Toen we richting woonwijk trokken, vond Zandloper het wat laat worden en haakte af om het later nog eens te proberen. Samen met de Lady doorgegaan, maar geen cache gevonden. Ik weet nog steeds niet wat we fout hebben gedaan. Gelukkig kreeg ik onlangs een tip van team Minouschka, waaruit bleek, dat we toch wel aardig in de buurt waren geweest. Vandaar dus mijn graai-actie heden morgen.
BVDMC