01-08-2005

Logeren in Haaksbergen en op weg daarheen langs: Arnhem, Velp, Baak, Lichtenvoorde, Buurse, Haaksbergerveen en Beckum.

 

1452traditional1452. 60 Years cache by Emilia
SmileTegen het vallen van de avond mij nog moeten haasten om tijdig bij de cache te zijn. Dat is gelukt. Er ging een leuk wandelingetje aan vooraf. Via een offset werd de cache gevonden (tussen haakjes, dit is dus geen traditional cache) op een mooi plekje. Daarna dezelfde wandeling terug en precies op tijd het bos uit.
BVDLC


multi1451. Haaksbergerveen by pe1bmc & toggle
SmileEen cache naar mijn hart! Prachtige afwisselende omgeving, duidelijke way-points, niet te lange wandeling en genieten maar. Bovendien was gezorgd voor een heerlijk avondzonnetje. Wat wil een mens nog meer? Ik niets. In heel rustig tempo het rondje gelopen. Niemand tegengekomen in dit paradijsje. Dank daarvoor.


1450multi1450. hanebultn by Kora, Gestel and Jackoo
SmileAuto op de grens neergezet en een mooie wandeling gemaakt in het avondzonnetje naar de cache. Heen langs het water, terug door het bos. Ben ik daarbij over hanebultn gekomen? Zou best kunnen.
Uit: TB
BVDMC


mystery1449. Oost west thuis best - Oost by Jojogirl
SmileHelaas moet ik als maltbier drinker vaststellen, dat de plaats Groenlo mij wel aan bier doet denken, maar het Grolsch maltbier heeft toch niet mijn voorkeur. Tijdens mijn enkele dagen verblijf in deze contreien werd ik bij de Chinees getrakteerd op dat vocht, doch ik moest opnieuw vaststellen, dat de smaak niet je dat is. Natuurlijk veel beter dan Bavaria, dat bocht is echt niet te drinken. Het spreekwoord van de titel dezer cache combineer ik met pantoffels, open haard en een stevig glas Amstel bier in de hand. 1448En dan tegelijkertijd een leuke puzzel oplossen, zodat je later een cache kan vinden. In een leuk stukje bos, zoals hier. Dank daarvoor.
Uit: TB


multi1448. Baakistwaard by Crankyhenkie
SmileNooit van Baak gehoord, dus is het goed daar een cache neer te leggen. Overigens werd ik vrij snel Baak weer uit gedirigeerd en mocht via een landweggetje fietsend de cache benaderen. Onder het (niet) toeziend oog van de boer die druk bezig was het reeds gemaaide gras te draaien met een speciale grote machine, toch maar even gewacht tot ie van me af reed tijdens het heen en weer rijden, de cache gegraaid en weer terug gelegd.  Tussendoor wel even gelogd natuurlijk.
BVDLC


1447multi1447. HAMALAND by Lathumbeach
SmileAfwisselende tocht die je met de auto steeds bij de rivier brengt. Uiteindelijk mag er gewandeld worden. Ik heb het echter op mijn vouwfietsje gedaan. Mooie omgeving hier. Bij het kasteel (of hoe heet zoiets) trof ik twee jongelui die schijnbaar ook aan het cachen waren. Zoals gezegd: schijn. Ze hadden gewoon belangstelling. Misschien zochten ze nog een huis? Even verder trof ik een fietsgezelschap op leeftijd in nood. Ze moesten naar Doesburg en waren de weg kwijt. Met veel gevoel voor show heb ik mijn pda gepakt en achteloos via mijn TomTom kaartje hen de weg gewezen. Ze vielen bijna van verbazing van de fiets. Nog een stukje met hen meegefietst, maar in de buurt van de stash area scheidden onherroepelijk onze wegen. Bij de cache heb ik TB’s geruild. Daarna terug naar de auto, waar ik dezelfde jongelui van bij het kasteel weer tegenkwam. Nog steeds op zoek…
BVDLC


multi1446. Hans Poeck by Team Kapitein Haak
SmileHet viel soms niet mee om op de fiets deze tocht te volbrengen. De regen had de paden flink bewerkt. Leuk rondje door het bos afgelegd. Dat missen we toch wel in Delft. Het was overigens bijzonder rustig. Alleen een enkele mountainbiker scheurde voorbij. Originele manier om cache coords tevoorschijn te toveren. Dat lukte goed. De geocoin heb ik laten liggen voor Æ-soft.
BVDMC