06-05-2005

Vlaardingen en Maassluis. Een stukje geschiedenis en een verdwaalde paashaas.

 

multi1188. Lichtbaak van Speyk / Point of View by druiventuin
SmileLeuk uitgezette cache die start bij het monument voor een nationale held. De Belgen zullen er wel anders over denken. Allemaal de schuld van een koppige koning destijds die niet met zijn tijd wilde meegaan en probeerde de Belgen te onderdrukken. Dat is, zoals we weten, niet gelukt.
Ook ik reed ten gevolge van een fout in de beschrijving eerst verkeerd bij wp4. Het moet dus 4 20 zijn en niet 4 21. Overigens had ik bij wp3 ook een afwijking van bijna 200 m, maar misschien heb ik het telefoonnummer van wp2 niet goed genoteerd. Al met al heb ik op deze manier een aardig stukje van dit havengedeelte gezien. Uiteindelijk de cache toch gevonden op een verrassend plekje.
Bedankt daarvoor.
PS foutje even verbeteren, hé Druiventuin?

1187mystery1187. Zoek de Paas-box by Saffier & Stekelsteef
SmileVanwege het niet goed interpreteren van het kruisje in de Paaspuzzel, begon ik op verkeerde plekken te zoeken naar de cache. Daarbij min of meer gadegeslagen door twee van het fietsen uitrustende tienermeisjes. Via hulplijntjes begreep ik uiteindelijk van 8BG hoe het kruisje uit te leggen en toen was het snel gepiept. Toen ik weer terugliep naar de auto, fietsten de twee meisjes voorbij en ik hoorde eentje zeggen: 'Kijk, daar heb je dat mannetje weer met zijn mobieltje.' Zo hoor ik het graag.
Bedankt voor de leuke cache die fraai is verstopt.