05-05-2005

Op de 5e van de 5e van de 5e leek het me aardig om 5 caches te rapen. Dat gebeurde in Rotterdam, maar ook in Hoogvliet en Pernis.

 

multi1186. Ketelbinkie #9 Botlek by delta123
1186SmileVandaag is het 5-5-5, dus had ik besloten om op deze dag 5 caches te vinden en dat is goed gelukt. Dit was de vijfde en dus laatste. Voor deze cache geldt verder: 3x is scheepsrecht. Dit om in stijl te blijven. Tsjonge wat heeft deze cache mij veel moeite gekost. Twee maal op een heel verkeerd punt gestaan. En één ervan voldeed keurig aan de hint. Hoe is het mogelijk? Of is het misschien kwade opzet? Toen ik echter na projectie deze derde mogelijkheid bekeek op de kaart, was er geen twijfel meer. Overigens was dit oord totaal verlaten vandaag om een uur of 6. Zal op werkdagen wel anders zijn, denk ik. Door al die Ketelbinkie's heb ik wel een idee van de grootte van de haven gekregen. Als dat bedoeling van de cache-legger was, is het goed gelukt.
Dank dus daarvoor.

multi1185. Ruigeplaatbos 2005 by delta123 & Sport en Recreatie Hoogvliet
SmileVandaag is het 5-5-5, dus had ik besloten om op deze dag 5 caches te vinden en dat is goed gelukt. Dit was de vierde. Een heel aardige wandeling is hier uitgezet. Voor de terugweg heb ik de laatste kilometer gekozen voor de 'wilde' route, een soort kruip-door-sluip-door-pad. Een hondenuitlatende mevrouw waarschuwde mij wel voor teken op dat stukje. De tocht zelf biedt volop afwisseling met als bijzonderheid een brug die maar niet ophoudt. Als beloning mag je die dan nog eens belopen. Op de stash area had ik een EPE van 60m, wat het zoeken nogal lastig maakte. Op grond van de hint waren er meerdere mogelijkheden en volgens mij was ik niet de enige die ze allemaal heeft onderzocht. Uiteindelijk de box getrokken.
Bedankt voor deze mooie cache.

 traditional1184. Ik ziet de haven al 4 (Gadering) by Team Underground
SmileVandaag is het 5-5-5, dus had ik besloten om op deze dag 5 caches te vinden en dat is goed gelukt. Dit was de derde. Lag eenvoudig te wachten. De inhoud van de cache is niet erg fraai meer. Ik zou de cache-eigenaar willen vragen cache-onderhoud te plegen. Haal dit rommeltje eruit. Doe er een aantal aan elkaar geniete stroken voor in de plaats. Huidige inhoud is geen reclame voor het geocachen.
Wel bedankt voor de cache.

traditional1183. Ik ziet de haven al 5 (In de put) by Team Underground
SmileVandaag is het 5-5-5, dus had ik besloten om op deze dag 5 caches te vinden en dat is goed gelukt. Dit was de tweede. Moest wel even zoeken voor ik de juiste struik had. De inhoud van de cache is niet erg fraai meer. Ik zou de cache-eigenaar willen vragen cache-onderhoud te plegen. Haal dit rommeltje eruit. Doe er een aantal aan elkaar geniete stroken voor in de plaats. Huidige inhoud is geen reclame voor het geocachen.
Wel bedankt voor de cache.

multi1182. Stargate P51004 TB Cache by slurpey
SmileVandaag is het 5-5-5, dus had ik besloten om op deze dag 5 caches te vinden en dat is goed gelukt. Dit was de eerste. De vragen lieten zich goed beantwoorden en dus kon de fraaie cache gemakkelijk van zijn plekje worden geplukt.
Dank daarvoor.