02-05-2005

Eerst in de regen getracht in de buurt van Maassluis als eerste een koi karper te vangen. Helaas. Later op de dag nogmaals die kant op om een frustie te verwijderen.

 

1172multi1172. Blokje Om by Saffier
SmileDie slimme SuSander! Omdat ik toch in de buurt ben een hernieuwde poging deze cache te vinden en ik volg dus de SuSander-strategie. Die werkt. Niet veel later kan ik de box trekken die op een mooi plekje op een fraaie wijze is verborgen. Dank daarvoor.
PS Kijk nog eens naar wp3 of je dat deze zomer wat gemakkelijker kunt maken. 

mystery1171. Koi Cache by Saffier & Stekelsteef
SmileZilver voor deze jongen! Maar daar heb ik wel iets voor moeten doen. Toen ik vanochtend keek, nog geen logs op de site. Huh? Hier met al die driehoekige snelheidsmaniakken en dan ook nog de nauwelijks minder snelle troepen van langs de Waterweg, bijna ondenkbaar. Mooi weer in Delft, dus toch maar in de auto gestapt. En je snapt het al, vlak voordat ik uit de auto wil stappen, begint het te hozen. Teruggaan dan maar? Nou nee, de paraplu opgezet en wandelen maar. De cache snel gelocaliseerd, maar dan pleeg ik vanwege koude handen en een onwillige constructie toch maar een hulplijntje dat eigenlijk overbodig is. Had toch goed opgelet. Uiteindelijk weet ik dit varkentje te wassen en constateer dat de Twin Peaks mij zijn voor geweest. Proficiat. En de cache-leggers bedankt voor deze happening.
Als ik terugkom in Delft, begint de zon weer te schijnen...