01-05-2005

Route voor deze dag: Utrecht, Maarssenbroek, Harmelen, Vianen, Nieuwegein.

 

1170multi1170. Sompig by team bie'tje
SmileInderdaad gelukkig niet sompig, want daar houd ik niet van.
Bij het eerst wp stond ik wel wat raar te kijken, omdat ik op een nogal vreemd punt uitkwam. Gelukkig had ik goed opgelet onderweg en vond de aanwijzing. Herberekening gemaakt, waaruit blijkt dat je een stuk van het woord moet weglaten. Gelukkig is cache zo goed opgezet dat dit geen gevolgen heeft. Overigens onderweg niemand gezien in dit deel. Auto's genoeg op de parkeerplaats, maar de mensen bevinden zich aan de andere kant van de weg en doen aan sport.
Bedankt voor de mooie cache.
In: TB


mystery1169. Schaakmat by JoWi
SmileVan huis uit ben ik dammer, dus met dat middeleeuwse spel met allerlei rare figuren zoals paarden, burchten, ridders, prinsen en prinsessen, heb ik me niet zo bezig gehouden. En dan is het knap lastig om deze puzzelcache te kraken. Dus maar een schaakprogramma neergeladen om even snel de oplossingen te vinden. Dat viel dus soms tegen. Onlangs sprak ik de cache-legger die beweerde dat met opzet te hebben gedaan. De computer is volgens hem niet in staat een oplossing voor B te vinden. Mooi is dat! Moest ik dus gokken! Tijdens het gesprek legde ik mijn gok al aan hem voor, maar hij trok een poker-face en ik werd dus niet wijzer. Gelukkig blijk ik in de praktijk een goede gokker te zijn, zodat de box vlot kon worden getrokken.
Dank daarvoor.
TB's geruild.


1168multi1168. De Kievit by Firechief
SmileDie treinramp weet ik nog goed. Zat net 5 weken in militaire dienst in Ossendrecht. Die maandagochtend was ik, braaf als ik ben, op tijd uit Heerenveen vertrokken om op het verplichte uur, 9 uur dus, in de kazerne te zijn. Ben daarom enkele uren voor de ramp er gepasseerd. Andere jongens van mijn onderdeel die minder braaf waren, hebben dat dus ondervonden. Bij mijn weten is er van hen niemand omgekomen, maar ze kregen wel straf omdat ze te laat binnen waren.
De cache zelf bestond uit een leuke wandeling naar een bijzonder plekje, waar ik heel rustig heb zitten loggen. Ook nog even er rond gekeken. Box na afloop weer goed vastgebonden.
TB's geruild.
Dank voor deze mooie cache.

 


mystery1167. Ockhuizen by MarKoNie
SmileAl een poos geleden de oplossing berekend. Nee, niet met Ozi, daar heb ik geen verstand van. Ik heb het gewoon met mijn voetlengte, keukenmes en ellebogen gedaan, net als in de middeleeuwen. Met alleen de oplossing bij me, op stap. Liep eerst de cache voorbij, hetgeen er op duidt dat ie goed was verborgen. Hint maar eens er bijgepakt en hebbes.
Dank voor deze leuke cache.
1166De TB heb ik meegenomen.


multi1166. Abel Tasman by ZappIsLost
SmileOp deze mooie zomerochtend de auto op een stil plekje bij het water neergezet, vouwfietsje eruit en bruggen bekijken. Gelukkig was de cache-legger mij goed gezind en maakte het niet al te moeilijk, zodat ik mijn aandacht ook kon richten op al wat er zoal aan mijn oog voorbijtrok. Heerlijk gefietst dus in relaxed tempo. Bij de stash area was het lunchtijd, heb ik eerst even de cache gepakt en er een half uurtje op mijn gemak gezeten. Een aalscholver voerde een show voor me op door wat visjes te vangen en zich daarna uitgebreid te gaan zitten drogen. Ik zag een paar bomen groeien op tamelijk vreemde plaatsen. Vlakbij zat ook een paartje met alleen oog voor elkaar, zodat de cache weer gemakkelijk kon worden weggestoken.
Dank voor deze mooie cache.