20-04-2005

Geƫindigd bij een cache die ik eerder samen met Loze Jorry niet vond en die is opgedragen aan de overleden bedenkster van al die puzzeltjes in de buurt van Rijen. Overigens een bijzondere dag. 's Morgens al in mijn onderbroek door het koude water naar een eilandje gewandeld. Gorinchem, Raamsdonk, De Moer, Kaatsheuvel, Breda en Ulecoten.

 

1130mystery1130. Vierkantje Puzzelen (12), a tribute to Lisette by De Overburen
SmileIn september vorig jaar was ik ook hier, maar toen was het kistje weg. Vandaag dus een herkansing met succes.
Ter plekke op eigen wijze stilgestaan bij het overlijden van Lisette.
TB meegenomen.
Cry (9 september 2004) Om 20.00 uur vanavond was de cache nog niet terug... snik...


mystery1129. O no A NoNo: ichi by lteunis
SmileHeel leuk en steengoed puzzeltje! Zo een was ik nog niet eerder tegengekomen. Hetzelfde geldt voor de cache!
Van de titel snap ik trouwens geen ichi bitchi teenie weenie yellow polka dotbikini...

 

 

1128traditional1128. loggen en wegwezen 5 by patje
SmileIdeale caches voor als het regent (en dat terwijl er mooi weer was voorspeld). Dus met de auto door dit gebied. Hier had patje mij mooi te pakken. Omdat dit soort caches in het algemeen zonder GPSr te doen is, reed ik puur op mijn boordnavigatie naar de cache en dat eventjes pakken. Nou mooi niet. Het object aan alle kanten bekeken. Overigens niet voor het eerst dat ik zo eentje tref, maar geen cache. Ten langen leste de GPSr aan en ja, dan heb je hem zo...
BVDLC


traditional1127. loggen en wegwezen 4 by patje
SmileIdeale caches voor als het regent (en dat terwijl er mooi weer was voorspeld). Dus met de auto door dit gebied. Mooi rustig plekje voor een cache. Ook hier had iemand al een oplossing voor het losse groene stickertje: nog een sticker erop.
BVDLC


traditional1126. loggen en wegwezen 3 by patje
SmileIdeale caches voor als het regent (en dat terwijl er mooi weer was voorspeld). Dus met de auto door dit gebied. Aan de overkant van de stash area werd gewerkt. Een vrachtauto in- of uitgeladen. Dus de juiste momenten gekozen voor graaien en terugleggen. Hier had een mijner voorgangers de losse groene sticker al vestgezet met een haarbandje. Leuke oplossing.
BVDLC


1125traditional1125. loggen en wegwezen 1 by patje
SmileIdeale caches voor als het regent (en dat terwijl er mooi weer was voorspeld). Dus met de auto door dit gebied. Via een flinke omweg de stash area bereikt. Nog eventjes snel boven gekeken (hondentrainingsplek?). Ook hier de groene sticker vastgezet met tape.
BVDLC


traditional1124. loggen en wegwezen 2 by patje
SmileIdeale caches voor als het regent (en dat terwijl er mooi weer was voorspeld). Dus met de auto door dit gebied. Dat viel nog niet mee, want er zijn vervelende afsluitingen en zowel TomTom als ik kende er zodoende de weg niet.
Deze cache nummer 2 ligt er overigens niet goed bij. De locatie is natuurlijk leuk, maar de cache ligt in een badje met als gevolg dat ie toch nat wordt van binnen. Ik heb nog even gekeken, maar zag zo gauw niet een beter plekje. Wel heb ik de nodige conserverende handelingen gepleegd, want het mooie groene stickertje liet los. Met tape vastgezet. Het logrolletje in de auto wat laten drogen terwijl ik mijn lunch naar binnen werkte. Bij het terugleggen eerst zo goed mogelijk het badje (badje van Patje?) leeggeschept. Maar ja de natuur laat zich niet dwingen, het regenen ging gewoon door...
BVDLC


multi1123. kattenogen/waterwerk by team PAULUS
1123SmileVandaag was dus de ultieme dag voor mij om deze cache te graaien. Al jaren steeds dat stipje op de kaart waar ik met een boog omheenreed. Wel soms ook gegevens bij elkaar sprokkelend, maar steeds gewacht op de juiste dag. Die was nu aangebroken. Voor het laatste stuk alle moed verzameld en de sprong gewaagd. Ik zag nog een dame met hond schielijk een andere weg inslaan toen ze mij ontwaarde gekleed in jas en onderbroek met rugzak om. Ze had beter er een foto van kunnen maken voor het nageslacht, zodat ze had kunnen zeggen: "Ik heb Willxii Carrotte gezien tijdens zijn dappere poging bij het woeste water". Maar ja, ze heeft waarschijnlijk geen historisch besef. Trouwens nog best lang (denk wel een uur) met een foto in de hand naar de cache lopen zoeken in een voortdurende miezerige regen. En je kunt het geloven of niet, op het moment dat ik de cache vond, stopte de regen! (Een kwartiertje later begon het weer, maar daar ga ik niet over zeuren...) Je kunt je misschien voorstellen, dat er zich heel wat blijdschap van mij meester maakte op dat gelukzalige moment.
Met veel plezier de log gezet en de TB meegenomen.
Dank voor deze bijzondere cache!


1122multi1122. Raemsdonck by Mountainnurse
SmileVroeg op om een dagje te cachen in het zuiden des lands. Er was mooi weer voorspeld. Mijn plan was deze cache op de fiets te doen, maar een druilerig regentje weerhield mij daarvan en daarom de wp's maar met de auto gedaan. Ook dan krijg je wel een indruk van het dorp, maar het is wel anders. Door een technisch mankementje aan mijn pda (eigenlijk aan mezelf, niet goed op de knopjes gedrukt...) deed ik de wp's niet in de genoemde volgorde, wat er toe leidde, dat ik het stukje naar de kerk buiten het dorp minstens 4x heb gereden. De cache lag op een verrassende plek, moet ik zeggen.
Dank voor een mooie cache.


multi1121. De Avelingen by Geothean
SmileVroeg op om een dagje te cachen in het zuiden des lands, maar het schoons dat je onderweg tegenkomt, laat je niet liggen natuurlijk. Zeker niet de mooie griendgebieden. Ik had voor de zekerheid mijn laarzen aangedaan, zo hield ik mooi droge voeten. Wel heb ik gekozen voor de korte route en had gelukkig vooraf een en ander opgezocht op internet, anders had ik niet alle antwoorden geweten en moeten gokken. De cache ligt er prima bij. De TB die erin zat, heb ik meegenomen.
Dank voor een mooie cache.