25-03-2005

Via een golfbaan in Zoetermeer naar de binnenstad van Den Haag en ook nog naar het duibgebied aldaar.

 

traditional1059. Car-cache1 Roundabout by Fixx
SmileEen heel leuk idee zo een cache te plaatsen. Heb rustig staan loggen terwijl de cars dus volop round about reden. Is het hier altijd zo druk? Of alleen maar op vrijdagmiddag om 16.35?
BVDC

traditional1058. Trollendael by WildRooster (adopted 2005 by Azimuth! and pyne)
SmileUit voorzorg maar even een prikstok meegenomen, zodat ik de oude rug een beetje recht kon houden bij het zoeken. Verstopplekken genoeg, temeer daar mijn GPSr, waar ik me ook bewoog, steeds tussen 10 en 20 meter afstand van de cache aangaf. Maar als je oog valt op de echte cache-plek dan twijfel je niet meer en hoef je ook niet meer te prikken. Het was overigens lekker rustig in het bos. Vlak daarvoor had ik een maagd gegrepen en wat een tegenstelling. Binnen een half uur van een drukke stad naar een rustig bos. Het zijn ook dit soort tegenstellingen die het geocachen boeiend maken.
Bedankt voor de revival van deze cache.

1057traditional1057. De Maagd by fvworkum (adopted 2005 by Biertje)
SmileTot dusver had ik 13 maagden verschalkt, dus beschouw ik mij al als redelijk geroutineerd op dat gebied. Om die reden hoefde ik deze maagd dus niet te grijpen. Nee het was meer het historisch perspectief dat mij hierheen voerde. Namelijk het feit dat ik vorig jaar net te laat was om willem iii te loggen. Nu dus een herkansing waarvoor ik de heer Biertje hartelijk dank. Proost!

traditional1056. Hole in One? by WildeFA
SmileWist je trouwens dat er al 24 caches zijn die Hole in One heten? WildeFA heeft er verstandig genoeg een vraagteken achter gezet, want of het ooit gebeurd is bij deze cache, dat vanaf de naastgelegen tee een hole in one is geslagen, ik denk het niet. Dat zou dan een Albatross moeten zijn geweest, iets wat heel sporadisch voorkomt in de golf-wereld. Misschien horen we het nog.
BVDC