19-09-2004

Eindelijk na twee voorgaande vergeefse pogingen de cache op de Bedafse berg nabij Uden gevonden. Daarvoor gestart bij Zetten en door naar Deest, Oss, Heesch en Nistelrode. Erna nog naar Veghel.

 

936multi936. Op 't Ham by Saterp
SmileEen leuke offset cache als besluit van een dagje cachen. Het zonnetje laag aan de hemel. Even lekker zitten op een bankje. Wel het verkeerde natuurlijk. Zocht ik dus bij het verkeerde paaltje en volgens mij was ik niet de eerste. Het is daar bovendien nogal prikkelig. Toen het andere bankje maar eens geprobeerd. Het zat even lekker, maar gaf een betere richting aan de cache-locatie die ik na een leuk wandelingetje (op verzoek van de cache-legger) heb gevonden.
Dank daarvoor.


935traditional935. Bedafse berg by The_Finch
SmileVaste prik (haha grappig in dit verband) als ik deze contreien bezoek, is een soort pelgrimstocht die ik elke keer maak de berg op en tot dusver steeds teleurgesteld eraf. Maar deze keer was ik goed voorbereid. Een luxe prikstok mee, zo eentje die eigenlijk bedoeld is voor eerste hulp activiteiten of zo. Daarvan heb ik niet, in tegenstelling tot vele anderen, de krul aan het eind afgezaagd. Zo kan ik dus geen caches lek prikken en bovendien is ie handig om een cache te lichten aan het handvat, of om het op rijm te zeggen: Ik hoef dan niet te bukken, om de cache van zijn plekje te rukken.
Vol goede moed dus naar boven. GPSr hoefde ik niet mee. Ik ken de weg blindelings. En warempel, na nog geen 5 minuten toucheren met de toverstaf, was het bingo. Een zware last viel van mijn schouders. Het was volbracht. Dansend ben ik de berg afgegaan.
Dank, dank, dank.
Cry (21 juli) Voor de tweede keer de Bedafse berg bedwongen, maar weer geen cache. Om verdrietig van te worden...  Vorige keer geen foto bij ons met de juiste stronk, nu wel. Keurig gedaan wat de hint zegt en voor 99% zeker, dat de cache er niet meer ligt. Wel plekken gevonden, één plek speciaal, waar ie vermoedelijk lag...


multi934. Kabouter schat 2004 by Saterp
SmileInderdaad een heel leuke cache om met kleine kinderen te doen. In het begin even verwarring bij mij en ik ben zelfs even naar het centrum geweest voor de zekerheid, maar de kleur van de route is GROEN en niet blauw zoals in de beschrijving staat. De paddestoelen waar Pentagram zulke mooie herinneringen aan heeft, waren nu ook bezet door een familie. Ik heb ze maar even aan het werk gezet om te tellen. Vonden vooral de kleintjes leuk. Toen ik na het tellen vertrok werd ik vrolijk uitgewuifd door het hele gezin. Nog toen ik ver weg was, hoorde ik de kleinste nog 'dag!' roepen. Ben geloof ik nog nooit zo populair geweest.
Dank voor deze leuke cache.


933multi933. Eerste Maashorst combi cache by The_Finch
SmileIk sluit me helemaal aan bij alles wat gezegd is over deze cache in de vorige logs. Wat mij het meest bij zal blijven, is de prachtige afwisselende omgeving, het voortdurend onzeker zijn of je goed hebt gezocht, en vooral de opluchting bij het vinden.
Dank daarvoor.
In: TB


multi932. Geoss by theaM
SmileInteressante startlocatie. Ben maar even helemaal rondgelopen voor de zekerheid, intussen tellende. Toen op naar de stash area die toevallig weinig drukte kende, wat mij dus goed uitkwam ivm het loggen en weer terugleggen. Wel een beetje een link plekje lijkt me. Maar ja, wij cachers kijken met andere ogen in de cache-richting dan het gewone volk  .
Dank voor de cache.


multi931. the Wizard near Oss by GuineaPig
SmileHad ik gisteravond thuis keurig de code gekraakt. Stond ik op de beginlocatie. Bleek dat het plaatje niet mijn pda stond. Wist ik dus niet op welke afstanden de cache lag. Wat doe je dan? Hulplijntje. Eerst familie proberen. De een antwoordde niet, de ander was zelf aan het cachen. Pyne geprobeerd. Die had hem al gevonden, maar zat niet aan een pc om mij aan de afstanden te helpen. Maar gelukkig is er dan altijd nog Pentagram! Redder in nood. Moest het even opzoeken in de papieren en belde terug. Toen hij terugbelde met de gegevens, bleek ik intussen precies op de cache te staan zonder het door te hebben!
Dank daarvoor.


931traditional930. Het Dijkmagazijn by Berserker
SmileVan de week net geleerd wat een Dijkstoel is, kom ik er alweer eentje tegen! Deze had ik zelfs dubbel kunnen loggen, maar het was niet nodig omdat ik de micro bij de andere al had gevonden. Onder een stralend zonnetje mijn log geschreven en daarna vanwege de wind bijna niet in staat de lange logrol op te rollen. Daarom heb ik hem in wat stukjes verdeeld. Daarna ging het oprollen makkelijker.
Dank voor de cache.


multi929. Heerlijkheid in de Kasteeltuin by TheFamily
SmileNa een teleurstellend einde van de Kraatsien cache - die ligt er namelijk niet... snik - troost gezocht en gevonden in de Heerlijke Kasteeltuin. Leuk wandelingetje besloten met het wel vinden van de cache.
Dank daarvoor.