04-09-2004

Via vier caches in de polder Flevoland in de buurt van Zeewolde en nog verder, geëindigd in Harderwijk voor mijn favoriete fotocache-type.

 

multi874. FotoHW by lexhw
874SmileZe behoren tot mijn favorieten de foto-caches. Op mijn vouwfietsje door Harderwijk op zoek naar soms erg geniepig genomen foto's, zoals bij een wp waar mijn zicht op het object ontnomen werd door een spelend muziekkorps aangevuld met majorettes in alle leeftijden en maten. Dat leidt om te beginnen erg af en juist details moet je van dichtbij bekijken. Toch wel een poosje naar de verkeerde details gekeken. Toen heb ik mij vermand en mennsen uit het publiek te hulp geroepen. Die zagen het ook niet. Toen ben ik maar achter de muziek langs geslopen, heb daar weer hulp gevraagd. Gelukkig was er man met haviksogen en toen kon ik weer verder. Toch wel een beetje haast om op tijd in de tuin te zijn. Dat lukte overigens prima. Kwam niet zonder betalen binnen, dus na het loggen nog even het museum doorgerend. Ik had per slot van rekening betaald. Bij mijn vertrek vroeg de jongedame achter de balie nog of ik de cache had kunnen vinden. 'tuurlijk'.
Dank voor deze mooie cache.


873traditional873. Hardercache by Mabelien
SmileNa de knar-cache waar ik mijn mooie witte petje ben kwijtgeraakt met reserve petje op naar deze cache gewandeld. Mooi rustig gebied hier, alleen verstoord door lawaai uit de lucht, waar stokoude vliegtuigen vlogen. Waarschijnlijk iets met luchtshow of herdenking. Heb heel mooi beschut kunnen loggen, geen mens die je ziet.
De TB Smurf heb ik uit de cache meegenomen.
Ook hier viel de route qua nattigheid mee.
Dank voor de cache.


traditional872. Knarcache by Mabelien
SmileToen ik na deze cache aankwam bij de Hardercache, miste ik mijn mooie witte petje dat ik altijd draag. Die ligt volgens mij dus ergens op het parkeerterrein van de Knarcache. Gelukkig had ik nog een reserve pet in de auto om mijn knar te bedekken.
Leuk wandelingetje naar de cache. Door het mooie weer de laatste dagen was de route bijna geheel opgedroogd en dus moddervrij en kon ik straight naar de cache wandelen. Daar is bijna een blokhut omheen gebouwd die ik zo goed mogelijk weer in de oude staat heb gebracht na het loggen.
Dank voor deze cache.


871mystery871. Ohm by deBruineBeren
SmileBijna had ik de Bruine Beren getroffen vandaag toen ze twee TB's in de cache hebben gelegd. Die heb ik meteen meegenomen om verder te reizen en er eentje voor in de plaats teruggelegd. Ik hoop dat ze niet te veel WEERSTAND hebben tegen deze onevenwichtige ruil.
De oplossing van het kleuren- en schakelprobleem deed mij denken aan sommetjes die wij vroeger op school kregen, zoals: persoon A kan in 20 dagen een stuk land bewerken, persoon B kan dat in 10 dagen. Hoe lang doen ze erover als ze samenwerken? Er waren dan altijd 'slimmeriken' die 15 dagen als antwoord gaven. Helemaal fout natuurlijk en dat werd er door de leerkracht goed ingewreven. Ik doe dat dus door die Spartaanse training niet meer fout.
Dank voor deze mooie cache, zowel het originele idee met de kleuren als de locatie en het pad er naar toe.


traditional870. holdoor de polder by buba&babu
Smile
Mijn cache-dag vandaag begonnen met door te polder te hollen, maar dan wel op de vouwfiets vanwege problemen met de plantaris fascia. Het scheelde in ieder geval natte voeten, want het gras waar ik doorheen ploegde was én net gemaaid én kletsnat.
Dank voor deze leuke cache.