01-09-2004

Eerst nog even naar Maassluis om een karweitje af te maken, daarna door naar Zoetermeer en onderweg bij Nootdorp kunstzinnig bezig geweest.

 

860multi860. Driemansdorp by De spoorzoeker & Stootjuk
SmileMooi weertje vandaag en bovendien een nieuwe multi vlakbij. Voordat ik cachete, was Zoetermeer mij nauwelijks bekend. Dankzij het cachen en de vele caches die er zijn geplaatst, ken ik de stad nu van links naar rechts, van achter naar voren en van boven naar onder. Op mijn vouwfietsje door wijk 13 en het dorp waar de kindertjes op de vlooienmarkt hun spulletjes te koop aanboden onder toeziend oog van pa en/of ma. Een behoorlijk enge cache-locatie tot besluit. Ja sorry sinds mijn avontuur vorige week in de Alkmaarse Hout voel ik me minder op mijn gemak in stadsparkjes waar men je door het struweel ziet scharrelen. Ik zal er nog wel overheen groeien hoop ik.
Dank voor de cache waarin ik de TB Max's Bug heb achtergelaten.


multi859. Witte kunst? (White Art?) by hrng
SmileNiet gecontroleerd of je vanaf de plek van de foto het witte kunstwerk kunt zien, maar het zal wel. Gisteren direct er naar toe gereden en zoeken maar. Helaas zonder resultaat. En dat was dan de derde die ik niet vond op die dag. Vanochtend met nieuwe frisse moed op weg met het idee: als Boudewijn hem kan vinden, moet het mij ook lukken. Dat bleek de juiste instelling te zijn.
Dank voor deze cache, waarbij een GPSr overbodig is.


858multi858. Maassluis 3-Het Oude Maassluis by inkesa
SmileGisteren een heel aardige fietstocht gemaakt door Maassluis aan de hand van Inkesa. Helaas kon ik het niet afsluiten met een found. Wat mij anders zelden gebeurt ahum, een rekenfout, bracht mij wel naar een geschikte cache-locatie. Sterker nog, er liep een keurig cache-paadje. Geen moment getwijfeld of ik goed zat, maar geen cache. Nog maar eens overgerekend met hetzelfde foute resultaat, en teruggefietst in de hoop eddys tegen te komen die ik al eerder had ontmoet, met de bedoeling de gegevens te vergelijken. Maar die had er blijkbaar al de brui aan gegeven. Thuis gekomen net voordat ik Inkesa wilde mailen, zag ik het foutje. Vanochtend kon ik de cache dus in no time graaien, maar diep in de nacht was iemand mij al voor geweest. Nee, niet Thex de night-hunter, die had namelijk een andere ontmaagding in zijn agenda staan (in Zoetermeer).
Inkesa dank voor de cache. Het rekenen was wel wat anders dan ik gewend ben, maar het klopte precies. De TB heb ik erin laten zitten voor eddys.