29-08-2004

Met Menno op stap in de provincie Utrecht. Daarvoor had ik eerst met zijn hulp bij Nijkerk een hertog gevonden. Samen hebben we Amersfoort, Utrecht en Leusden onveilig gemaakt. In mijn eentje nog door Hilversum getrokken.

 

855multi855. [GME2004] Achterloos lang architectuur by geopeter
SmileDe route begonnen met B, waar ik grote moeite had om de palen te tellen. Je kunt nl niet om het gebouw lopen, omdat een groot stuk is afgezet. En toen dat stadhuis. Ongelooflijk dat het al bijna 1800 jaar oud is!  En dat de bouwmeester het ver voor zijn geboorte al heeft ontworpen. Dat kan vast alleen in Hilversum.
De kerk ook bezocht hoewel het niet hoeft om de cache te vinden.
Bij Zonnestraal ten gevolge van een miswijzing en een op de cacheplaats gelijkende hint flink lang verkeerd lopen zoeken. Bij het uitbreiden van de zoekcirkel een betere stash area ontdekt alwaar een mooie cache lag.
Dank hiervoor.


mystery854. Cambrinus by acadvice
SmileAls fervent warme-chocolademelk-drinker kon ik deze natuurlijk niet laten liggen en samen met 8BG, die ook wel van een slokje choco houdt, de stoute schoenen aangetrokken om de koning van zijn troon te stoten. Daarbij had ik trouwens veel hulp nodig van de barman, omdat ik de pint eh ik bedoel de hint niet had gelezen. 854Terwijl de stamgasten op een groot scherm het formule-1 gebeuren volgden (waarom eigenlijk? Schumacher wint toch altijd?) had ik wat vergeefs door het etablissement gedoold en omdat dat slecht is voor de klandizie, of misschien uit medelijden, kreeg ik de cache spontaan aangeboden. Overigens bleek in het logboek de log van 8BG die de cache had ontmaagd, te ontbreken. Of heeft ie destijds door overmatig drankgebruik vergeten te loggen?
Dank voor de cache.


mystery853. Oranje-Gevoel by acadvice
SmileSamen met 8BG op stap met een goed oranje-gevoel. Viel nog niet mee om vooraf op internet alle vragen beantwoord te krijgen. Met zowaar! al eens op de verkeerde locatie wezen kijken, omdat een rugnummer werd verward met de minuut-aanduiding waarin het doelpunt werd gescoord. Nu dus alle vragen goed en kon de box uit de modder worden getrokken.
In: TB UFO Purse.
Dank voor de cache.


852multi852. Landgoed Schothorst by Gimli
SmileSamen met 8BG op stap door het landgoed. Op de parkeerplaats kwamen we GeoGuillaume tegen die net een vergeefse zoektocht had gedaan en ons veel sterkte wenste. Na een leuk rondje door het landgoed toch wel even staan zoeken op de stash area. Uiteindelijk gaf waarschijnlijk de grotere ervaring de doorslag en kon de cache worden gegraaid.
Dank.


multi851. Hertog Reijnout by partner
SmileMet het mooie weer in de auto gesprongen en op weg om te cachen. Waarheen? Ah, Hertog Reijnout leek me wel leuk. Geen idee wat het was, maar dat zou ik ter plekke wel zien. Niet dus, want je hebt foto's nodig en die had ik niet in mijn PDA geladen. Daar sta je dan. Eerst maar eens op de kaart kijken en gokken wat op de foto's zou staan. Geen idee. Dus maar eens een hulplijntje. 8BG heeft mij verder telefonisch begeleid bij het vinden van de locatie. Het was prachtig weer. Nog een praatje gemaakt met vogelkenners die beweerden een blauwborstje te hebben gespot. Ik heb ook gekeken, maar niet gezien. Volgens het vogelboekje hier thuis zingt ie een vrij hoog, gevarieerd, lieflijk muzikaal wijsje. Jammer dat ik het niet heb gehoord.
Dank voor de cache waar ik een TB giraffe in heb gestopt.