22-08-2004

Via Gorinchem, Houten, Zoetermeer naar Den Haag voor een ordinaire cache.

 

830traditional830. NSR #1 - Up yours by Azimuth and pyne
SmileInderdaad gegraaid waar ik dat normaal niet doe bij wildvreemde dames. Dat ging echter niet zomaar. Wat zouden de mensen op het terras er b.v. niet van denken? Daarom de fietstruc uitgevonden. Sinds kort gelukkige bezitter van een vouwfiets. Dus die er even bijgehaald en wat denk je? Zware pech met het ding. Ergens onderaan de fiets. Geen idee wat, maar wel flink kijken en rommelen aan de diverse onderdelen. Eigenlijk gewoon een goocheltruc dus. De aandacht van het publiek afleiden en dan je slag slaan. Dat is de kunst. En dat lukte me vrij aardig. Een applausje vanaf het terras zat er niet toen ik met gerepareerde fiets weer wegreed. Waarschijnlijk (en hopelijk) ben ik nauwelijks opgevallen.
Dank voor deze kolderieke cache.


traditional829. schildpad by de wilde 13
SmileSteeds meer dieren in Zoetermeer, nu warempel een schildpad erbij. Benieuwd wat de volgende wordt. Nadat ik de cache had gevonden, deze meegenomen een flink eindje weg van de stash area om te loggen zo ik dat meestal doe. Daar werd ik verrast door een behoorlijk aantal kinderen, dat met GPS-en in de weer was. Mij en de cache hadden ze niet in de gaten. Hun ouders wel, die meteen riepen dat die mijnheer hem al had. Ook de cache-legger zelf was aanwezig om te zien hoe de jeugd de cache zou vinden. Tsja, wat te doen? Er werd een creatieve oplossing gevonden, waar de kinderen het wel mee eens waren. Ze gingen eerst een ijsje eten en ik kon dan mooi de cache weer verstoppen. En zo geschiedde.


828virtual828. DE KUNSTBAS by dusee
SmileEen fijn middagje doorgebracht in Houten met allerlei kunstwerken. Dat spreekt mij natuurlijk aan, want ik heb zelf in Delft ook een cache die langs allerlei kunstwerken gaat. Ik had de vouwfiets mee en zo crosste ik door de ene woonwijk na de andere, want verder heb ik niets gezien in deze plaats, behalve dan in de buurt van één der laatste wp’s, waar ik een tijdlang heb staan kijken naar een honkbalwedstrijd. Eén inning was voldoende om een indruk te krijgen ervan. Het bleek dat de verdedigende partij niet erg geconcentreerd was. De ene na de andere foute aangooi, vooral naar de 2e honkman zorgde voor enorme chaos, waarvan de slagpartij optimaal profiteerde. Honkslagen en veel wijdballen brachten de ene na de andere slagman op de honken, waarna ze achter elkaar konden binnenlopen vanwege die knullige aangooierij. Het was net Nederland-Australië (2-22) van gisteren op de Olympics. 
Onderweg de tocht even onderbroken bij één van de fonteinen voor 827een lekker ijsje (hoorn met 2 bolletjes: malaga en straciatella), want dat had ik wel verdiend met het mooie weer. Terwijl ik zat te smikkelen,  zag ik ergens in de verte een hondje type Cairn wat verdwaasd rondlopen.


multi827. fortes creantur fortibus by Team Cache-Here
SmileDeze cache in twee etappes gedaan. Een week geleden werd het te donker, daarom de tocht heden voorgezet. Dat was maar goed ook, want waarschijnlijk ten gevolge van vermoeidheid had ik vorige keer flink verkeerd zitten tellen. Bijna de hele tocht dus overgedaan, alles opnieuw geteld en nog kwam de checksum aan het eind niet uit. Gelukkig was het verschil nauwelijks van invloed bij het vinden van de stash area. Nadat ik de cache had gevonden, bleek de omgeving ervan vol te hangen met rijpe bramen. Ik kan je verzekeren, dat er nu heel wat minder hangen.
Mooie plaats trouwens dat Gorkum en deze cache laat je dat goed zien. Dank daarvoor.
TB's geruild.