05-08-2004

Provincie Utrecht. In de buurt van Zeist en Soesterberg viel veel te genieten en te vinden. De dag afgesloten met een cache nabij Houten.

 

791traditional791. golfbaan 2004 by tony king
SmileAls besluit van een fijne cache-dag nog even een fijn wandelingetje gemaakt langs een veld waar men golfde. Je weet wel, dat kinderachtige spelletje waarbij volwassen mensen met een stokje proberen een klein wit balletje in een gaatje te schuiven. Daar doe ik niet aan mee.
Laat mij maar verstopte doosjes zoeken.


traditional790. De Brink 2 by malodo
SmileMet mijn omzwervingen van de vorige Brink nog in mijn geheugen, een beetje bibberend (niet van de kou dus) de cache aangevangen. Maar het bleek een makkie, waarvoor dank.


789multi789. Corry in de put by Fientje
SmileOmdat ik eens wat anders dan anders wilde, heb ik deze cache op een alternatieve manier benaderd. Echt slim was dat niet, want ik heb flink door het bos lopen struinen. Maar ach, 't was mooi weer en rustig in het bos. Uiteindelijk is het gelukt de cache te vinden.
Dank voor deze cache, waaruit ik de TB heb meegenomen.


traditional788. De Verlaten Spot by buba&babu
SmileToen ik arriveerde was de Spot allesbehalve Verlaten. Na een kwartiertje had ik echter iedereen weggekeken en kon het lustige loggen beginnen.
Dank voor deze cache.


787multi787. A.w.i.P. (A walk in Pan) by Hawkeyes
SmileEnkele uurtjes doorgebracht in een bos bij Zeist waar ik in een ver verleden eens heb meegedaan aan de Paas-trimloop met de hele familie en naar huis ging met een tas vol eieren. Het was toen frisjes. Dat was vandaag wel anders, maar daar houd ik wel van. Onderweg nog een hulpeloze wandelaar gezien die zijn route (nummer 3) kwijt was. Ja, moet ie maar een GPSr aanschaffen. En leren om hem goed te bedienen. Dat laatste is helaas mijn manco. Ik heb RD-coords op mijn SporTrakPro, maar daar kan ik alleen mee zien, waar ik ben, verder niets. Dat was dus flink puzzelen toen er midden in de tocht overgeschakeld moest worden op RD-coords. Uiteindelijk is het me gelukt en kon ik de (prachtige) cache graaien. En dat gaf een goed gevoel met mijn low tech oplossing.
Dank voor deze mooie cache.


mystery786. GPSEARCH 5 "Treasure Place" by Team GPSearching
SmileDeze mag met recht treasure place heten. Heel mooi verstopt. Mijn complimenten, Siegurd!
Verder is deze cache een makkie en dat mag ook wel na alle inspanningen, vooral bij nummer 2.
Ik was zeer verrast in de log van Teco de groeten aan mij te zien. Teco heeft dus een vooruitziende blik. Dank daarvoor.
TB swap toegepast.