16-07-2004

Het dagje met zowaar! gestart in Barneveld. Daarna naar de Veluwe, Apeldoorn, Twello, Deventer en tenslotte Diepenveen.

 

719traditional719. Koninginnedag 2003 by Scouting K.V.L.S. Olst – Wijhe
SmileAan het einde van een dag cachen met zowaar! nog hierlangs gereden. Het is verder wandelen vanaf de auto dan je in eerste instantie denkt, omdat je om het huis moet lopen. Dat word je via veel bordjes heel duidelijk gemaakt. We hebben wel snel gelogd, want de muggen zagen ons helemaal zitten. Helaas voor hen was de liefde niet wederzijds en enkele hebben dat met hun leven moeten bekopen.
Daarna hetzelfde weggetje terug, omdat we vermoedden dat een rondje misschien niet mogelijk zou zijn.
Dank voor deze cache.


traditional718. Brug 2 by Scoutsstaf KVLS (Scouting Olst-Wijhe)
SmileLeuk wandelingetje dat zowaar! en ik maakten om bij de brug te komen. Met de duidelijke aanwijzingen in de beschrijving was de cache goed te vinden.
Dank voor de cache.


717multi717. 3e Cuculus canorus. by Wow-wow-wow
SmileHeel verrassende cache waar zowaar! en ik terechtkwamen. Origineel van opzet en daar houd ik wel van. Het koekoeksei vond ik prachtig. We hebben er daarna een drive-in van gemaakt. Terwijl zowaar! ter plekke vol overtuiging volgens de hint te werk ging, stond ik geduldig met de cache in de hand te wachten tot ze ermee klaar was.
Bedankt voor deze mooie cache.


traditional716. 1e Cuculus canorus by wow-wow-wow
SmileHeel leuke locatie voor een koekoeksei waar zowaar! en ik terecht kwamen. Dat vinden overigens grote zoogdieren ook. Wij zagen ze weliswaar niet, maar moesten flink slalommen om hun uitwerpselen te ontwijken. Ik vermoed, dat het van beren afkomstig was, maar elk ander voorstel vind ik ook goed.
Dank voor deze cache.


715traditional715. Back to the Basis by Djvdb
SmileEr staat nergens bij de instructies van het geocachen dat je per se een GPSr moet gebruiken. Dat hebben zowaar! en ik dan ook niet gedaan. Gewoon loggen en weer wegwezen.
Dank voor de cache.


multi714. Family and Friends Cache by WellingFamily and friends
SmileEen dagje geocachen samen met zowaar! bracht ons richting oosten des lands. Grootste probleem bij deze cache is, hoe er te komen. Wij hadden een leuke route bedacht die ons tot op ongeveer 1 km zou brengen en dat is gelukt. We kwamen bijna tot aan de spoorlijn en hebben daar geparkeerd en de rest gelopen.
Ter plekke best nog wel een poos lopen zoeken, maar uiteindelijk werden wij de fraaie locatie gewaar.
Dank voor deze leuke cache.


713mystery713. Missie Speulderbos by Kareltje & Co
SmileEen dagje geocachen samen met zowaar! bracht ons richting oosten des lands. De omgeving hier bracht vele herinneringen bij mij boven. Ooit in de Witteberg gelegerd geweest, kwamen wij voor oefeningen wel eens deze kant op. Ook herinnerde mij op de heenweg een 10 km lange ren van Putten naar Garderen met helm op en geweer in de hand en dat moest binnen het uur anders kreeg je het weekend geen verlof.
Gelukkig konden wij de cache in ons eigen tempo afleggen en dat was ook redelijk hoog, want er moest nog meer gebeuren die dag. Maar wel genoten. Na afloop bij de bakker in Speulde nog wat gedronken en wat lekkers gegeten.
Dank voor deze mooie cache.


multi712. Langs de spoorlijn by AardLoper
SmileEen dagje geocachen samen met zowaar! bracht ons richting oosten des lands. Eerst maar eens langs de spoorlijn gekeken of er een cache lag en inderdaad dat was het geval. Zo kreeg het moreel voor deze dag een flinke por in de goede richting.
Dank voor deze cache.