04-07-2004

Gestart bij Gorinchem, door naar Ridderkerk en een rondje aldaar wat je ook met de pont zou kunnen doen.

 

677multi677. Rondje pontje/Ferry-go-round by Wilma!
SmileDeze cache stond al lang op mijn lijstje om te doen. Ik was er zelfs al eens op een ongelukkig moment aan begonnen. Vandaag moest het maar eens gebeuren. Ik heb er trouwens een rondje auto van gemaakt, omdat bij nadere bestudering dat volgens mij best te doen zou zijn. Dus verzeilde ik al gauw tussen allerlei diverse talen sprekende mensen (vooral Japanners) die grote aandacht hebben voor wat wij in Nederland heel gewoon vinden. Helaas kon ik het gevraagde jaartal niet lezen, maar vond wel iemand die het mij met grote zekerheid wist te vertellen. Geluk dus. De stash area heb ik wat ondoordacht benaderd, waardoor ik extra last had van braam en brandnetel bijeen gehouden door kleefkruid, dus moeilijk doordringbaar. Terug vanaf de stash area heb ik maar het gewone pad genomen zonder enig probleem. De cache lag keurig op de in de hint vermelde locatie.
Dank voor deze mooie cache.


675traditional676. Wandelen by Skygge
SmileHet was geen lange wandeling, maar dat hoefde ook niet vandaag met steeds die regenbuien. Het bleef trouwens wel droog, zodat ik rustig ter plekke kon zoeken en loggen. In Den Haag ligt er zo ook een cache verstopt, maar die wordt vootdurend geript. Bij deze zal het wel meevallen, omdat het hier lang zo druk niet is.
Vanuit de flats kun je het gescharrel op de stash area mooi gadeslaan. Het zou me niks verbazen als Skygge daar zijn domicilie heeft.


multi675. Hugo de Groot by Whatson
SmileEen heel leuke thema-cache die me wel aanspreekt, want bij één van mijn caches speelt Hugo de Groot ook een rol. Evenals pyne had ik bij het beginpuntpunt een déjà-vu gevoel. Deze herinnering bevatte trouwens wel een stuk mooier weer dan vandaag. Daarom niet al te lang stil blijven staan bij de wp's en meteen doorgestoomd naar de cache. Per slot van rekening ken ik de omgeving al aardig, mede dankzij het cachen, waarbij ik zelfs de cache-leggers al eens tegen het lijf ben gelopen. De cache is professioneel weggestoken via een methode die je hier in Delft de laatste tijd ook ziet. Omdat ik niet kon kiezen welke van de 2 TB's die ik bij me had, ik in de cache zou stoppen, zitten ze er nu beide in.