20-06-2004

Richting Rijen gereden om aldaar wat Rondjes af te leggen. De laatstgevonden cache nam ik per ongeluk mee naar Delft...

 

638mystery638. Rondje Puzzelen (2) by De Overburen
SmileIK HEB IETS HEEL DOMS GEDAAN!!!
Vandaag wezen cachen en alle rondjes van de Overburen gedaan. Als laatste ff puzzelen nr 2.
MAAR IK HEB DE CACHE MEE NAAR HUIS GENOMEN!!
Ik woon in Delft, dus daar ligt ie nu...
Ik had de cache even in de auto gelogd en na het administratie bijwerken, ben ik weggereden en nu thuis vind ik de cache. Mijn plan is nu om morgen de cache weer op zijn plekje te leggen. Ik hoop dat de Overburen daarmee akkoord zijn.
1000x sorry.
't Was trouwens wel een leuke puzzel...


637multi637. Rondje Vliegveld by De Overburen
SmileHeel leuk van opzet om al die plaatsen zo te bezoeken rond het vliegveld. Had trouwens verwacht dat de cache in de straaljager bij de ingang zou liggen  . Het gebeuren ging niet van een leien dakje. Het zoeken naar de plaatjes was meestal vlug gedaan, maar bij wp3 had ik achteraf een verschil met de cache-leggers van 40m! Niet gek dus dat ik heel ergens anders liep te zoeken, waar ook mogelijkheden waren (jaja, ik weet het, in de hint staat...). Het laatste plaatje heb ik helemaal niet kunnen vinden. Het is wel een plek met hangjeugd heb ik kunnen contateren, dus misschien is de aanwijzing weg.
Waar ik in eerste instantie naar de cache zocht, bleek niet te kunnen. Bij die zoektocht zag ik ineens heel veel sportieve geocachers: Klompengatters met aanhang en Cache en Kerrie. Oorzaak van de verkeerde cache-coords was mijn telling van de pilaren. Ik was door de beschrijving op het verkeerde been gezet en telde andere pilaren. Ik ben dus terggegaan om de goede te tellen. Daarna was het snel gepiept.
Ik heb een TB meegenomen uit de cache.


multi636. Rondje Villawijk by De Overburen
SmileEen kijkje in een villawijk. Heel interessant. Maar ondanks de luxe toch wel veel eenheidsworst, vond ik. Slechts enkele villa's sprongen eruit qua originaliteit. Tegen het einde van de tocht een steeds dreigender lucht, waaruit veel regen beloofde te vallen. Dus even een fikse eindsprint gedaan om dat te ontlopen. Precies terug in de auto barstte het los, hahahaha.


635multi635. Rondje Sportpark by De Overburen
SmileBij deze cache had ik een valse start. Oorzaak zoals gewoonlijk het niet goed lezen van de beschrijving. Ik had niet door op wp2 naar een aanwijzing te moeten zoeken, maar er is WEL een parkeerplaats, maar GEEN bord, hoe ik ook keek. Teleurgesteld terug naar de auto, dingen mompelend die ik hier niet zal herhalen. In de auto viel mijn oog op het zinnetje: Zoek op deze plaats het volgende WP. Oohw, was dat de bedoeling. Weer terug en opnieuw, weer langs die ellendige parkeerplaats zonder bord, maar nu was het niet erg. Toch wel even lopen zoeken op WP3 naar de aanwijzing, want die zat wat diep weggezonken en was bedekt. Heb hem ietsje makkelijker voor de volgenden neergelegd. Daarna ging het steeds makkelijker. Een leuk rondje om dat sportpark, waar ook ergens met handbogen gele en rode dingen uit de lucht werden geschoten. Die sport kennen we hier in Delft niet.
In: 2TB's die bij elkaar horen en de wereld rond moeten.
Uit: TB Fire


633mystery634. Rondje Puzzelen (1) by De Overburen
SmileOnder voortdurend goedkeurend duiven-gekoer de cache even in de auto gelogd. Daarna netjes teruggelegd...


traditional633. (H&R) WVM - 3 – Rijen by franky639
SmileZo, nu wel gevonden. De vorige keer was het nestje leeg, maar nu keurig gevuld.
Ik weet nu trouwens ook waarom het slecht gaat met de NS. Toen ik om 07.25 uur de cache logde, reed er een hele lange compleet lege trein voorbij...


mystery632. Rondje Puzzelen (3) by De Overburen
SmileDe Overburen geven rondjes, dus dan moet je erbij zijn. Dus vroeg uit de veren, nadat ik gisteravond onder het voetballen de puzzels had opgelost (ja, je moet toch wàt!) Gelogd onder een genoeglijk ochtendzonnetje.