12-06-2004

Multi in een park nabij Capelle aan de IJssel waar ik de nodige moeite mee had, maar wel slaagde.

 

multi617. The Riddle of the Blair Witch, The fifth element by The Crow 666
617SmileUiteindelijk gevonden, maar het was een zware bevalling. Maar dat kun je verwachten bij een blairende echte heks. Het begon al niet goed. Na een half uur alle paaltjes op de parkeerplaats minstens 10x te hebben geïnspecteerd zonder resultaat, het eerste hulplijntje uitgegooid. Wat blijkt? Punt is verplaatst en dat stond niet in mijn uitdraai van 3 dagen geleden. Gelukkig werkte de hulplijn goed en kon ik echt gaan beginnen en vond snel wp1. Bij wp2 ook lang lopen dwalen. Zelfs een hulplijn naar pyne (Eric, WAAR ben ik naar op zoek?) hielp niet echt. Per ongeluk liep ik er plots tegen aan, maar wel een flink stuk uit mijn SporTrakPro-richting.
Bij wp3 een hint die niet klopt: de aanwijzing zit echt niet op een boom, maar op een informatiebord en niks geen bos...
Bij wp4 ontmoette ik een oud-collega van het werk, dus een uurtje onderbreking van het zoeken voor een gezellige babbel op een bankje. Hij laat hier regelmatig de hond uit en ziet wel vaker mensen op het bankje zitten zuchten met GPSr en papier. Net als ik dus, want van het elementenverhaal snapte (en nog steeds) ik echt niks, hoe vaak ik het ook overlas. Ik probeerde maar eens wat. Geen succes. Dus maar weer een hulplijntje naar de kraai. Die was in opperbeste stemming en hielp mij verder, zodat ik uiteindelijk de cache kon loggen.
Mijn conclusie over deze cache:
Heel veel werk aan besteed door de cache-legger, zit technisch heel fraai in elkaar, hulplijntje werkt perfect, maar de beschrijving kan beter.
Dank voor de cache en de hulp.