06-06-2004

Na een event in Drenthe in de buurt nog wat rondgedwaald met zowaar!.

 

596multi596. Het Nuilerveld by Team Professor X
SmileEen alleraardigste uit twee delen bestaande wandeling waardoor je een goede indruk krijgt van het gebied alhier. Ik probeerde mijn metgezel zowaar! op alle manieren uit haar concentratie te halen bij het tellen van de paaltjes, maar het lukte niet. Onverstoorbaar noteerde ze alles, zodat we de goede overstap konden maken van hei naar bos. Aldaar nog even goed opgelet en geconstateerd, dat het maar goed was, dat het een poos niet had geregend. We konden nu op onze sloffen de de cache benaderen.


multi595. Steenbok – Capricorn by Teco & Marjo
SmileJa, van steenbokken is bekend dat ze graag bergen beklimmen, dus ondergingen zowaar! en ik hetzelfde lot. We probeerden nog wel slim te zijn om het geklim te voorkomen, maar het zat er niet in. 594Overigens een leuke klim met een educatief einddoel in tweeërlei opzicht: je leert wat over die enorme berg (waar ze b.v. per dag 6000 kubieke meter gas uithalen dat gebruikt kan worden als energiebron) + een aanwijzing voor het vinden van de cache. Daarna gaat het van een leien dakje. Naar beneden dus en de cache laat zich ook gemakkelijk graaien.


traditional594. Drenthepad estafette by Teco & Marjo
SmileSamen met zowaar! het estafettestokje verplaatst. Het was trouwens wel even zoeken hoe het Drenthepad verder liep. Een aanwijspaaltje was in ieder geval gesneuveld en pas veel verder bleek ons hoe het pad liep. Geen probleem overigens voor het volgende team, want die kan gewoon naar de coords lopen die zowaar! heeft gepeild. Hier nog wat spoilerfoto's.


593multi593. Elperstroom by Teco en Marjo
SmileZelden zo gezellig en met zo weinig geestelijke inspanning een cache gevonden. In het gezelschap van het complete ZZWeeT-team waar men met 4 GPS-sen in de weer was, heb ik de mijne maar niet aangezet en ben alleen maar meegelopen. Daarbij genietend van de omgeving, de gesprekken en het mooie weer. Op de stash area natuurlijk wel even aangegeven waar de cache verborgen lag, want echt hunt-instinct verloochent zich niet 
Dank, dank, dank, ZZWeeT-team!


592aevent592. Drenthe mini-event by Marjo van team Teco
SmileOp het laatste moment toegevoegd aan het ZZWeeT-team als chauffeur van dienst voor zowaar!. Weer vele nieuwe gezichten leren kennen waarvan de namen al tijdenlang over mijn scherm waren gevlogen. Vooral natuurlijk die van Teco en Marjo die ik helaas onlangs een cache door de neus heb geboord (zie Filozovi-2-Meer) toen zij zich in het westen des lands bevonden. Gelukkig waren ze niet boos en zelfs blij mij te zien. Dat is pas geocache-liefde!
Dank, dank, dank!

 

592b592c