15-05-2004

Met Menno naar Den Bosch en Eindhoven en weer naar Den Bosch waar we pyne troffen.

 

455multi455. Isabella by Geopatra
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Toen wij huis hielden in Eindhoven, kwam ons ter ore via SMS dat pyne zich in Den Bosch ophield. Er werd afgesproken om samen te trachten Isabella klein te krijgen, want het was ons bekend dat zij zich niet zomaar liet pakken. Het is een hele strijd geworden, maar drie mannen eendrachtig samenwerkend waren haar toch te machtig. Daar moesten wij heel wat voor over hebben, vooral muggenbeten, want o, o, o, wat waren die beestjes actief, nog meer dan wij. In voorgaande logs lazen wij van brainwaves en heldere Geesten, dus konden wij natuurlijk niet achterblijven, maar constateerden wel een foutje in de waarschijnlijk bedoelde oplossing. We zijn toch maar naar de berekende locatie getogen, alwaar triomfantelijk kon worden gegraaid.

 

454virtual454. De enige echte Triangle by elvis_prez
SmileNa het vinden van de aanwijzingen naar de echte triangel getogen en wij zijn van verbazing bijna achterover gevallen. Klopt trouwens onze theorie, dat je de triangel ook rustig (bij wijze van spreken dan) op een ander zijde kan zetten? Foto en namen volgen.


traditional453. Eindhoven Triangle III by elvis_prez
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Daarbij Eindhovense triangels en kwartetten getracht te combineren en dat is aardig gelukt. Deze triangle werd als laatste van het stel gevonden en nu maar hopen, dat we de goede antwoorden kunnen vinden van de enige echte triangel.


multi452. Eindhovens kwartet (Zuid-Oost) by LouiSearcher
SmileSamen met 8BG ouderwets cachen in Brabant deze keer. Na Den Bosch was Eindhoven aan de beurt alwaar wij wat hebben gekwartet en getriangeld. Zeer de moeite waard. Ook deze cache bood een mooie rondwandeling. Eén puntje van aandacht voor de cache-legger: het getal bij de meetbout is niet zo goed meer leesbaar. Wij konden het nog net lezen, maar de sleet zit er goed in.
Onderweg hebben we nog een triangeltje meegepikt.


451traditional451. Eindhoven Triangle II by elvis_prez
SmileGevonden door een zijsprongetje te maken tijdens het rondje Eindhovens kwartet-ZO. Mooi plekje trouwens.


multi450. Eindhovens kwartet (Zuid-West) by LouiSearcher
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Daarbij Eindhovense triangels en kwartetten getracht te combineren en dat is aardig gelukt. De ZW-variant van het kwartet liet ons een leuk banaanvormig 'rondje' lopen. Door een merkwaardig toeval hebben wij de cache op zeer korte afstand gepasseerd toen we een wat vreemde vogel in het vizier kregen en wilden weten wat het was en zodoende van de geplande route afweken. Uiteraad hadden we dat pas door toen we voor de tweede keer op dezelfde plek kwamen. De vogel hield qua uiterlijk het midden tussen een fazant, een haan en een eend, zat in een boom op het water en vloog weg toen we te dichtbij kwamen. Misschien dat 8BG in zijn log wat meer duidelijkheid in deze zaak kan brengen.


traditional449. Eindhoven Triangle I by elvis_prez
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Daarbij Eindhovense triangels en kwartetten getracht te combineren en dat is aardig gelukt. Hoewel ik gisteren had gelezen dat de cache verplaatst was, toch de verkeerde coords ingetikt en dus even de oude plaats bezocht. Ik heb eerst 8BG flink laten zoeken voordat ik vertelde dat hier niks lag. Hij vond het niet zo erg, maar trakteerde mij daarna niet op het beloofde ijsje.


445traditional448. Hg & dirty 6 (Oirschotsedijk) by Muizebeest
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Op weg naar Eindhovense triangels en kwartetten lag deze redelijk op de route om even mee te pikken en dat heb ik dus gedaan.


traditional447. Kijk eens wat verder dan je neus lang is by Muizebeest
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. 8BG had al eens wat verder gekeken dan zijn neus lang is, maar was bereid met mij opnieuw deze cache te bezoeken. Hij ligt op een aardig plekje waar je even naar toe moet wandelen en dat was best leuk. Vanwege een flinke miswijzing moest toch wel een poosje zoeken voordat mijn neus in de goede richting wees en ik even verder keek.


traditional446. Hg & dirty 4 (De Kemmer) by Muizebeest
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Tijdens het toerijden van deze cache hadden we nogal oponthoud doordat er een open dag van de Landmacht in de buurt was. Vlakbij versperde een hele horde autobussen volledig de doorgang en werden wij door een poltie te motor uit onze netelige positie verlost.

 

444traditional445. Travellers on Holiday; traveller hotel by Cache & Carry
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Op de stash locatie van deze cache troffen wij een bijzonder hotel aan, alwaar 8BG eindelijk de op het Watch-it!1 opgeduikelde prikstok-TB kon achterlaten. Tijdens het loggen liet de hond van de buren weten dat ie ons in de gaten had en zo hoort het ook.


traditional444. WITJE by Geopatra
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Op de stash locatie van deze cache troffen wij toch wel iets anders aan dan het vlinderachtige dat ik vanwege de naam had verwacht. Maar het was wit en daar ging het om.


443traditional443. Peninsula 2/ Wilderness 7 by Geopatra
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. Gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Na de Bossche Trepkes gingen we een schiereiland bezoeken alwaar een stel vissers nog hun roes uitsliep terwijl de hengels vrolijk in het water bungelden. We zijn zachtjes langs hun tenten geslopen en hebben stilletjes gelogd.


multi442. Bossche Trepkes 1: Uitkijk. by Geopatra
SmileVandaag samen met 8BG weer eens een dagje ouderwets cachen. gekozen werd voor het Cachedorado en omstreken. Begonnen werd met de Bossche Trepkes die uiteraard helemaal beklommen zonder te weten wat we zochten omdat we de beschrijving niet mee hadden. Het leek ons sterk dat je boven iets zou kunnen verstoppen en dat klopte toen we benden maar eens naar de beschrijving keken. daarna was het snel gepiept in deze aparte buurt met ingepakte stenen en zo.