08-05-2004

Op weg naar Ridderkerk en Sliedrecht kon ik mooi de vier door Bionda geplaatste caches langs de A13 meepikken.

 

401traditional401. Mikro~nkel 4: De houten hand by Lady Cachetta
SmileBehoorlijk druk toen ik hier eventjes iemand de hand moest schudden. Toch letten mensen totaal niet op wat je doet gelukkig. Een aangelijnde hond wel, maar ik heb even met hem gesproken, hij zou niks doorvertellen. Zijn baas was dezelfde mening toegedaan, want toen de trouwe viervoeter wilde gaan blaffen, zei de man: 'Kop dicht'.


traditional400. Mikro~nkel 3: Precies in het midden by Lady Cachetta
SmileMag ik even bij het vinden van deze kro~nkel een klein juichkreetje slaken? Vooruit dan. Joepie! Mijn 400e!
Zo, en nu weer gewoon doen. Ook deze kro~nkel was weer bijzonder weggestopt, maar de constructie was mij bekend en zal in deze contreien ook bij enkele Carrotte-caches waargenomen kunnen worden (natuurlijk dankzij het technisch genie van de Lady).


399multi399. Gorzengriend aan de Noord. by druiventuin
SmileIk kan me voorstellen dat druiventuin eventjes het gebouw wil showen, voordat er de Gorzengriend wordt ingedoken. Had eerst niet eens door dat het een gebouw was. Daarna vrolijk op weg achter mijn pijltje aan, maar dat viel tegen, want ik vond het ietsje te koud om te zwemmen. Dus weer terug naar de auto en even ergens anders geparkeerd en dan eindelijk de Gorzengriend in. Prachtig wandelgebied. Heel rustig ook vandaag. Wel oppassen geen natte voeten te krijgen, maar ja dat weet je van te voren als je een griend gaat bezoeken. Het eerste metalen plaatje zocht ik toch wel op de verkeerde plek vooral door de hint. Ik dacht ook al: hoe krijgt ie hier een metalen plaatje geplaatst? Opeens zag ik de metalen glinstering een stuk landinwaarts en begreep de gedachtengang van de plaatser. Plaatje 4 bracht mij op het verkeerde pad, maar het duurde wel even voor dat ik dat doorhad. Via een omleiding ontdekte ik de coords van de cache. Die zit op een fraai plekje, maar toch wel een beetje riskant. Tijdens het pakken, loggen en terugleggen geen mens gezien.
NINU
Druiventuin, bedankt voor een mooie cache.


traditional398. Merwede Noord 1 by broomer68
SmileOp de heenweg zag ik ze al lopen, een horde trimmers, de andere hobby van me. Ik bedoel natuurlijk zelf trimmen, niet kijken naar trimmers. Aan de dijk de auto wat dom neergezet met zo'n paaltjes vlak naast de deur, maar ja dat heb je als je dichtbij een cache komt. Broomer woont er wel leuk volgens mij met uitzicht op het brede water. Na het loggen was het moeilijk het dorp te verlaten vanwege de trimloop en pas nadat de bezemwagen voorbij was, mocht ik verder naar de volgende cache (Gorzengriend).

396
traditional397. Mikro~nkel 2: Piramide by Lady Cachetta
SmileNumero 2 uit de nieuwste lady-serie liet mij toch wel even verkeerd zoeken. Als ik mij niet vergis, zag ik nog sporen van voorgaande bezoekers die ook niet helemaal juist zaten. Achteraf niet slim, want ik had de auto zo'n beetje op de cache gezet en had daardoor het vrolijke hoedje over het hoofd gezien. Misschien had ik nog iets verder moeten rijden om van de beschermende constructie een echte piramide te maken.


traditional396. Mikro~nkel 1: Doorgedraaid by Lady Cachetta
SmileHokus pocus pilates pas, en weer een stoot caches uit de hoge hoed van de Lady. Goed dat Hawkeyes even op vakantie gaat (of was ie er hard aan toe?), zodat we even rust krijgen in deze regio met nieuwe caches. Dit in het oog lopende juweeltje dat door niet-geocachers toch niet zal worden opgemerkt, vond ik als eerste van de serie ~~'s. Gauw door naar de volgende.