01-05-2004

Op Bionda's eigen verjaardag weer een stel van die mooie caches. In en vlakbij Delft.

 

382multi382. Aliens! by Lady Cachetta
SmileIk wilde op deze heuglijke dag even snel deze cache loggen, omdat ik de tocht al eerder heb afgelegd als proefkonijn om te testen. Overigens met gemengde gevoelens, want de uitvoering van de wp's en de cache is schitterend, maar mijn GPSr had grote moeite om mij van dienst te zijn. Behoorlijk lang lopen zoeken naar sommige Aliens en dankbaar gebruik gemaakt van een stevige hulplijn. Om de cachers te behoeden voor dezelfde problemen heeft de Lady de beschrijving hier en daar wat verduidelijkt en het resultaat was voor mij vanmiddag zichtbaar. Want net toen ik de cache wilde lichten, kwamen Jonny Cache en zijn moeder aangelopen. Die heb ik dus netjes de cache laten zoeken, alvorens ik mijn log kon zetten. Ze vertelden dat ook Boudewijn c.s. in het bos zwierven. Maar waarschijnlijk is deze cache voor hen te hoog gegrepen en moeten ze eerst nog wat oefenen met eenvoudige caches. Daar liggen er overigens genoeg van in deze contrijen.
Lady bedankt voor deze prachtige cache!

 

381mystery381. Pink Lady by Lady Cachetta
SmileToch wel even moeite gehad de code te kraken vanwege een andere interpretatie dan bedoeld, maar gelukkig wezen de spoilerfoto's mij de juiste weg (dank pyne en gr). Op deze heuglijke dag bij de stash locatie nog lelijk mijn hoofd gestoten, maar ja wat wil je als je verblind wordt door deze cache. Deze typisch gekleurde cache + inhoud na het loggen weer voorzichtig op zijn plekje teruggelegd.


multi380. Tussen de bedrijven door by Lady Cachetta
SmileOp deze heuglijke dag heb ik tussen neus en lippen door even deze cache gelogd. De tocht had ik al eerder gedaan als proefkonijn om te testen. Gelukkig ben ik er heelhuids vanaf gekomen en gauw dus verder gefietst naar de volgende LC-cache.