03-04-2004

Naar het GME in Naarden. De meeste tijd binnen gebleven vanwege de kou. Toch een leuke wandeling gemaakt rond de vesting.

 

359multi359. [GME2004] Elfencache by geopeter
SmileGelukkig kon ik mij voor deze avondcache aansluiten bij echte bikkels, zoals 8BG, St1snoeper en Dynex, want het avontuur dat ons werd voorgeschoteld in een helse tunnel loog er niet om, of wel natuurlijk, maar dat wisten wij niet. Nog meer vonden aansluiting om samen elfjes te tellen, maar helaas moet ik mededelen, dat zij na een heikele boottocht ons behoorlijk in de steek lieten om hun auto te pakken. Geen echte cachers dus... Het viel trouwens nog niet mee om in de boot te komen, omdat de 'bemanning' niet op de hoogte was van het feit, dat 2 elfjes waren overleden, wij echter ook niet en zo krijg je een status quo. We hebben daarom onze toevlucht moeten nemen tot list en bedrog, maar het lukte en daar gaat het om. Zo konden wij uiteindelijk de felbegeerde oorkonde in ontvangst nemen.

 

 

358multi358. Vesting – Cache by Scouting Erica
SmileSamen met Lex, die in Malta woont, tijdens het Multi-event de vesting Naarden gevisiteerd. Lex bleek in mijn ogen alles te weten van deze vesting, dus een betere gids kon ik mij niet wensen. Tussen alle informatie door, hebben we de cache ook nog gelopen en uiteraard de berekeningen verricht onder het genot van warme chocolademelk (voor mij met slagroom) in het café op de hoek. Ook wist Lex mij nog de volledige geschiedenis van het eiland Malta te vertellen, zodat ik heel wat wijzer terugkwam op het GME-terrein, alwaar ik hem heb afgeleverd bij zijn echtgenote die liever wat anders deed dan geocachen. Hoe bestaat het!
Bij de cache een spel kaarten eruit en weet niet meer wat erin.


event357. Geocaching Multi Event 2004 by Scoutinggroep Erica
SmileHoe kan je organisatie beter bedanken dan te zeggen dat je een heel fijne dag hebt gehad? Hopelijk hebben zij ook genoten tussen het harde werken door van al die geocachers van allerlei pluimage. Nog wat foto's om op terug te kijken.

357a357b357c357d