31-10-2003

Na de bossen van Austerlitz met zowaar! naar Amsterdam voor enkele bijzondere caches. Eerst iIn het Illuseum. Ook de oudste cache van Nederland die gewoon op een brug ligt en de mooiste: in een geparkeerde tot kunst verheven auto.

 

340traditional340. Lang Parkeren? by Goofy, Eagles, LouiSearcher, IJskimo&Lara
SmileWat een schitterend idee! In het donker deze gevonden. Ik had in Amsterdamse zowaar! een prima gids om mij door deze stad naar de stash area te loodsen.
NINU

 

traditional339. Amsterdam Urban 1 by Onwaarschijnlijk
SmileZeer bijzonder deze cache. Vooral vanwege het feit dat ie al zo lang hier is. Er passeren veel mensen, en wat te denken van storm. Maar hij doorstaat het allemaal!
In het donker deze gevonden. Ik had in Amsterdamse zowaar! een prima gids om mij door het Vondelpark te loodsen naar de stash area. De papiertjes in de cache beginnen van ouderdom te ontbinden. Dat heeft natuurlijk wel wat, maar 't is lastig loggen. Misschien moet ie es wat worden geupgrade.

 

multi338. The Bone Collector by Bus Team
SmileVoor het eerst een cache gedaan in het donker gedaan. Heel bijzonder na een hele dag in bossen te hebben rondgestapt. Ik had in Amsterdamse zowaar! een prima gids om mij naar het startpunt te brengen. Vanaf daar moest ik het zelf doen. Bij deze cache lukte dat prima mede door de goede beschrijving en de mooie uitvoering.
Ik heb nu (iets) meer begrip voor honden.
NINU

 

337multi337. iLLUSEUM: Search for the 'Lost Icon' by WilleMartina and Herco
SmileNa het nodige voorwerk te hebben gedaan samen met zowaar! het Illuseum betreden. We werden erg vriendelijk ontvangen, want eigenlijk waren ze niet open, omdat beneden een soort concert zou worden gegeven. Zowel voor als na het vinden van de cache (wat een ding!) rondgekeken in deze voor mij mysterieuze omgeving met bijzondere achtergrondgeluiden. Het aaien van alle katten heb ik aan zowaar! overgelaten. Bovendien hadden de katten nauwelijks belangstelling voor mij. Terwijl ik even een zaklantaarn uit de auto haalde, had zowaar! de cache al gelocaliseerd en kon het grote uitpakken beginnen. Dat hebben we in de kattenkamer gedaan.
Voor zulke bijzondere caches moet je blijkbaar in Amsterdam zijn, want later op de avond heb ik nog wat van die singuliere ervaringen opgedaan.
NINU

 

336multi336. SalamanderStash 'Austerlitz' by Team Dusty & Team Kleijn
SmileGevonden na de hele ochtend samen met zowaar! te hebben besteed aan het niet vinden van 'My first baby' toch de moed opgebracht om deze cache te doen. De wp's tm 9 redelijk vlot gevonden, de 1e opdracht volbracht, kwamen we bij punt 10. Het geluk liet ons hier in de steek. Uiteindelijk moesten we diep door de knieën voordat de volgende opdracht kon worden uitgevoerd. Daarna kostte het volgende wp ons een achteraf overbodig retourtje WP10, maar uiteindelijk kwam de cache tevoorschijn. Omdat we het al de hele dag droog gehouden hadden, kwamen niet de tranen van geluk maar enkele regendruppels tevoorschijn, die ons snel het hazepad op stuurden.
Prachtig bos in de herfst, erg veel van gezien!
NINU
(met dank aan zowaar! voor deze mooie tekst)