18-10-2003

De laatste cache van deze dag lag aan een metalen brug van de A1 bij Loenen. Je verging van het lawaai. Daarvoor een in een café in Diemen eindigende cache, nog eentje bij Diemen en een wandeling rond het Muiderslot.

 

traditional302. De Wilde Eend by jomo
SmileGevonden!
Wat zeg je?!!!
G E V O N D E N !!!!!!!!!

 

 

 

301multi301. Het Geheime Wapen by IJskimo
SmileToen ik de code had gekraakt en in het café naast de kist aan het slot zat te rukken, voelde ik me wel wat opgelaten. Heb dus IJskimo even gebeld die me vertelde het slot in te drukken (na eerst natuurlijk de juiste combinatie ingesteld te hebben) en toen was het bingo.
De cache in twee gedeeltes gedaan. Tussendoor Lara's bedank cache gevonden en daarna naar het café gereden.
Eindelijk heb ik dus de cache gedaan waar ik regelmatig over vertel aan leken, op welke bijzondere plekken caches soms liggen verstopt.
NINU

 

 

 

multi300. De bedank cache by Larablond
SmileOp advies van gr deze cache min of meer gecombineerd met Het Geheime Wapen. De routes raken elkaar namelijk. In Lara's beschrijving stond het al: door het gras lopen geeft kans op natte voeten. Nou dat klopte wel aardig. De wandeling ging goed tot aan de vraag over de letters. Daar raakte ik het spoor behoorlijk bijster. Dus maar even een hulplijntje ingeschakeld die mij verzekerde dat ik niet de weg hoefde over te steken, maar op het terrein moest blijven. Intuïtief wat verder gegaan en wonder boven wonder de cache kunnen vinden. Daarna gauw in de auto de airco op de voeten gericht om de boel wat te drogen.
NINU
Heb 8BG bedankt, omdat ie mij aan een verslaving heeft geholpen.

 

 

 

299multi299. Het Slotje by Satellietje
SmileVanmorgen vroeg uit veren om Muiden te bezoeken. Wat een mooi plaatsje en wat was het koud. Was hier nog nooit geweest en dat is dus mijn grootste bekoring van het geocachen: onbekende doch prachtige plekjes ontdekken. Rustig het 3 km lange rondje gewandeld. Onderweg kwam ik aan de dijk een vrouw tegen in ochtendjas met kop koffie in de hand, een grote hond uitlatend die niet gehoorzaam was toen een andere hond naderde. Dat was voor haar een moeilijke strijd om zowel de hond als de koffie in bedwang te houden. Gedurende die strijd leek het mij wel leuk haar een vraag te stellen over de omgeving. Van het antwoord heb ik niet veel verstaan.
Uiteindelijk de stash area betreden en de cache gevonden. Bij het verwijderen van de bedekking kropen er wel honderd torachtigen op het kistje. Die hebben een ander onderkomen moeten zoeken, want ik moest loggen.
NINU