26-09-2003

Ook oud-collega's moesten er aan geloven: geocachen is een fantastische hobby. Dus ging Niek een dagje mee naar Soestdijk. Ook Lage Vuursche werd bezocht.

 

244traditional244. Eindeloos verhaal by Team Otta
SmileSamen met oud-collega Niek vandaag in de buurt van Soestdijk rondgestruind. Eerst de Achtertuin bezocht en daarna Soestdijk. Al redelijk vermoeid van het gewandel toch nog wat tijd over voor nog een cache. Behoorlijk moeten omrijden om het startpunt van deze cache te bereiken. Hemelsbreed was het maar 5 km. Een kort wandelingetje bracht ons naar de stash area waar we wat op verhaal konden komen. Letterlijk dus, want het is een themacache. Zo goed mogelijk proberen aan te sluiten op het feuilleton van onze voorgangers. We kunnen mededelen dat het goed gaat met Henk en Tineke, maar dat voor de puntmutsen rampspoed staat te gebeuren, tenzij het Team Eagles dat volgens zeggen na ons zou komen, een andere draai aan het verhaal gaat geven.
NINU

 

 

243multi243. Soestdijk by Team "FIRE"
SmileSamen met oud-collega Niek vandaag in de buurt van Soestdijk rondgestruind. Eerst de achtertuin bezocht en daarna deze cache. Statige allee's doorgewandeld die ons deden vermoeden vroeger ook bij het paleis te hebben behoord. Na het vinden van alle (duidelijk) WP's op naar de stash area die in tegenstelling tot de rest van het parcours echt niet geschikt is voor rolstoelen. De cache werd na enig zoeken gevonden en zoals gevraagd door de legger na afloop weer netjes toegedekt.
In: Knau opbergzakje
Uit: linnen(?) draagtas
Terug bij de parkeerplaats troffen wij het Team Eagles dat juist op weg ging om deze cache te doen.

 

 

 

242multi242. Juultjes Achtertuin by Team Warmer
SmileVandaag met oud-collega Niek op stap om hem eens te laten zien hoe mooi geocachen is. Naar Soestdijk gereden om eens de achtertuin met een bezoek te vereren. Van de wandeling hebben we zeer genoten. Mooi gebied, duidelijke WP's, wat wil je nog meer? Nou de cache vinden natuurlijk, want dat scheen gezien de logs een groot probleem te zijn. Niet dus. Oud-collega Niek liep linea recta met een geïmproviseerde prikstok af op de juiste locatie en binnen 10 tellen was deze 'moeilijke klus' geklaard. Ik denk dus dat in hem een potentiële top-cacher schuilgaat. Benieuwd of we meer van hem gaan horen in Geocache-land.
NINU