22-09-2003

Met Menno gewandeld op de Grebbeberg bij Wageningen. Ook bij Bennekom en Veenendaal in actie geweest.

 

multi228. Hoogspanning by dutch-locutus
SmileSamen met 8BG besloten deze op de terugweg van het cachen in Bennekom en Grebbeberg te doen. De zon neeg al ter kimme, dus wel wat opschieten. 8BG las de beschrijving, ik navigeerde. Nou ja dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden, want 8BG kan wel lezen, maar doet het niet altijd. Het ging dus meteen mis, maar dat wisten we pas toen we een half uur later een kilometer verder enigszins beduusd midden in een weiland met veel prikkeldraad er omheen terechtkwamen. Hoe heette deze cache ook maar weer? Ohwja. In de verte zagen we die dingen (vlakbij de auto). Dus maar weer terug en opnieuw proberen. Net voor donker gelukt. Wat een opluchting. Volgende keer ga ik lezen en mag 8BG achter het pijltje aan lopen.
NINU

 

 

227multi227. Grebbeberg by The Ferrets (Fleur, Leo en John)
SmileSamen met 8BG de Grebbeberg bedwongen. Dat was een hele strijd. Natuurlijk schuift 8BG de schuld op mijn GPS-apparaat, terwijl ie donders goed weet, dat ie verkeerde coördinaten aan mij doorgaf bij WP2. Ik werd op dat moment namelijk enigszins afgeleid door 2 dames die het antwoord wisten op mijn vraag, welke rivier langs de berg stroomde (Nederrijn). Het gevolg was een forse omweg door het bos nabij Heimerstein waarbij we ook nog een heel stuk over privé-grond hebben gelopen en uiteindelijk via klauterpartijen en zo precies weer uitkwamen bij Heimerstein. Gelukkig hadden ze ons daar niet in de gaten, want met ons gedrag hadden ze ons zo kunnen opnemen aldaar. We zijn dus snel doorgelopen. De rest van de tocht verliep beter en met het mooie weer hebben we kunnen genieten van een mooie wandeling in deze contreien.
NINU

 

 

226multi226. Aan ’t lijntje by Bosnimf & Elfje
SmileSamen met 8BG in het oosten des lands en besloten te beginnen met een leuke cache volgens de logs. Daar hebben we geen spijt van gehad, integendeel! Originele WP's met als klapper het cache-gebeuren. Daar werden we behoorlijk aan het lijntje gehouden, maar we vonden het prachtig! Het feest duurde extra lang, omdat 8BG natuurlijk weer niet goed oplette, maar ik verdenk hem ervan dat ie dat met opzet deed om mij aan het lijntje te houden. Ik heb hem daar toch wel even over aangesproken.
NINU