14-09-2003

Naar België waar fraaie plaatsnamen zijn te vinden zoals Stekene, Hingene en Kruibeke. En nog mooie caches ook.

 

207multi207. Kasteel d'Ursel by NEMEC
SmileSamen met Kruidje-roer-me-niet het kasteel van Ursel bezocht. D.w.z. niet het kasteel zelf, maar de omgeving. Omdat ons niet duidelijk was hoe we bij het kapelletje moesten komen (het leek wel of dat via de weg moest) zijn we maar meteen naar de cache gaan zoeken. We hadden geluk, want op de stash-locatie liepen we een medecacher tegen het lijf: LADA die op zijn mountainbike al wel het kapelletje had bezocht en dus PUNT2 kende. Gedrieën alle konijnenholen doorzocht en ik was volgens Kruidje-roer-me-niet zo gelukkig de bokaal te vinden. Ikzelf houd het op ervaring en kennis van konijnengedrag. Na het loggen hebben we hartelijk afscheid genomen van LADA en zijn weer naar Nieuwkerken getogen alwaar ik kon genieten van zo'n echte lekkere Belgische haut cuisine maaltijd. Ik kom zeker terug in België, want er valt hier nog veel te cachen.

 

 

206multi206. Aquosus Regio by Aquosus
SmileSamen met Kruidje-roer-me-niet een lange wandeling langs de Schelde gemaakt. Prachtig weer met een stralend blauwe lucht, dus we waren niet de enige wandelaars. Ook veel fietsers wisten dit pad te vinden. De WP's waren goed te vinden, maar ik had er toch één over het hoofd gezien. Gelukkig had Kruidje-roer-me-niet beter opgelet en het getal onthouden. Na het rekenen op zoek naar de cache die op een gemakkelijk plekje ligt. Ik liep er tenminste zo op aan.
En eindelijk vond ik weer eens een TB. Die gaat dus mee naar Delft. Om dat goed te maken heb ik een bruine beer in de cache gestopt.

 

 

traditional205. De Meersen by Geochemist
SmileSamen met Kruidje-roer-me-niet op stap om het laatste stukje van deze cache te doen. Een maandje geleden hadden vrijwel de hele tocht al gedaan, maar verkeerde coordinaten brachten ons toen niet op de juiste cache-locatie. Nu Geochemist de formule heeft aangepast konden we gemakkelijk de juiste plek bereiken. En natuurlijk waren het weer de scherpe ogen van Kruidje-roer-me-niet die de cache zagen. Niet echt moeilijk trouwens, want iemand had het filmhoudertje toch wel erg in het zicht geplaatst. Uiteraard is-ie na ons bezoek beter verborgen. Als Hollander heb ik niets in kleine cache gestopt, maar Belgische Kruidje-roer-me-niet heeft er een Italiaanse cent (overgehouden van de vakantie) in gestopt.